Bijzondere vergaderlocatie in Limburg | Landgoed Kasteel Limbricht

Bijzondere vergaderlocatie

Boek een bijzondere vergaderlocatie in Limburg

Organiseert u binnenkort een vergadering of een andere zakelijke bijeenkomst? Zoekt u een unieke vergaderlocatie in plaats van een 'gewone', leuke vergaderlocatie? In dat geval is Landgoed Kasteel Limbricht de perfecte keuze voor uw volgende vergadering. De sfeervolle en multifunctionele ruimtes zijn voorzien van gratis Wifi en beschikken over allerlei audiovisuele voorzieningen zoals microfoons, een beamer met scherm, laptop, geluidsapparatuur en meer. Bovendien zijn er genoeg gratis parkeerplaatsen! Heeft u andere wensen of additionele apparatuur nodig? Laat het ons weten en we zullen de mogelijkheden samen met u bespreken!

bijzondere vergaderlocatie
Vergadering organiseren

Een bijzondere locatie voor een bijzondere vergadering

Vergaderingen zijn niet altijd even leuk en worden soms als 'saai' omschreven. De inhoud van de vergadering en de vergaderwijze heeft natuurlijk een grote invloed op de beleving van een vergadering. De vergaderlocatie speelt echter ook een grote rol hierin, een belangrijk onderdeel dat vaak wordt vergeten. Een inspirerende of bijzondere vergaderlocatie kan een sterke stimulant zijn om tot nieuwe inzichten te komen. Landgoed Kasteel Limbricht mag men zonder twijfel een bijzondere vergaderlocatie in Limburg noemen. De geschiedenis van het landgoed, de faciliteiten en de historische sfeer garanderen een unieke vergadering.

Combineer een vergadering met groepsactiviteiten

U kunt natuurlijk een vergadering prima combineren met allerlei leuke groepsactiviteiten, een rondleiding door Landgoed Kasteel Limbricht, een wandeling door de omgeving of een borrel in het Proeflokaal. Zo kunt u en uw medewerkers even afschakelen, op andere gedachtes komen om vervolgens weer fris en fruitig aan de slag te kunnen! Bent u enthousiast over deze unieke vergaderlocatie? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

zakleijk3

Ontdek onze vergaderarrangementen

Bij een unieke vergaderlocatie hoort natuurlijk ook een bijzonder vergaderarrangement. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een complete dag arrangement of halve dag arrangement. De arrangementen bestaan uit de zaalopstelling naar keuze, beamer en projectieschermen, een bar car, gratis Wifi en gratis parkeergelegenheden. Daarnaast is de catering ook inbegrepen in beide arrangementen. U heeft ook de keuze uit verschillende sfeervolle zalen: de Kasteel Limbricht zaal, Salviuskamer, Limbrichterbos, Graetheidezaal en de Ridderzaal. Bekijk hier een volledig overzicht van de arrangementen, zalen en prijzen.

Boek nu uw vergaderlocatie