Proeflokaal in Limburg | Charcuterie, lunch en borrelen | Kasteel Limbricht

Proeflokaal

Midden in het hart van Landgoed Kasteel Limbricht bevindt zich het Proeflokaal. Hier worden onder andere huisgemaakte soepen, ovenvers kasteelbrood, frisse salades, hartige borrelgerechten en andere smaakvolle gerechten van de kleine kaart bereid. Een bijzondere plek in een sfeervolle ambiance om te lunchen en te borrelen. Tevens is het Proeflokaal ook geschikt voor meetings, verjaardagen, bedrijfsborrels, high tea’s, high wines, high beers en teamuitjes. Er is veel aandacht geschonken aan het interieur, waarbij warm, sfeervol en huiselijk centraal staan. Zo kunt u plaatsnemen aan onze op maat gemaakte, uit Frans eikenhout gesneden tafel van 10,3 meter. Op ons terras heeft u een schitterend uitzicht over het binnenplein, de gracht en de hoofdburcht. Dit maakt bourgondisch genieten op ons prachtig landgoed zo uniek.

Het Proeflokaal is geopend van maandag tot en met zondag van 10:00 uur tot 22:00 uur.
Bekijk nu onze volledige kaart!

Charcuterie

Te midden van het Proeflokaal bevindt zich de open keuken en de charcuterie. Hierin worden met de authentieke Berkel diverse vleeswaren vers gesneden. Deze vleeswaren worden gebruikt om bijvoorbeeld de proefspecial en het sharing dinner te serveren die u gezellig samen kunt delen. Doordat u onze chef daadwerkelijk in actie ziet bij de bereiding van de verschillende gerechten, wordt lunchen of dineren in het Proeflokaal een pure bourgondische beleving.

Bieren

In het Proeflokaal van Kasteel Limbricht kunt u een mooie samengestelde selectie bieren proeven. Wij serveren de echte klassiekers, maar ook seizoensbieren en speciale, eenmalige bieren. Stuk voor stuk karakteristiek en vol smaak. De bieren worden vaak gewisseld, rekening houdend met het seizoen en vernieuwing van het aanbod. Voor de echte fijnproevers organiseren wij, vanaf 6 personen, een bierproeverij.

Borrelen

Borrelen doet u bij Kasteel Limbricht! Neem plaats op het zonovergoten terras op het binnenplein en geniet van uw eerste koffie in de zon of juist van uw allerlaatste biertje. Ook als u iets te vieren heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Een bedrijfsborrel, verjaardag, promotie, jubileum, personeels- of verrassingsfeest? Voor zowel grote- als kleine gezelschappen is het Proeflokaal de ideale plek waar u kunt genieten van ambachtelijke, verse producten. Er worden heerlijke hapjes, op planken geserveerd, om gezellig samen te delen en te borrelen. Maak uw wensen kenbaar en wij stellen een volledig verzorgde borrel op maat voor u samen.

Sharing Dinner

Tijdens het sharing dinner worden er smaakvolle gerechtjes geserveerd om gezellig samen te delen. De met zorg bereide gerechten worden op plateaus geserveerd in 3 verschillende gangen. Het sharing dinner is dagelijks te reserveren vanaf 4 personen voor € 34,50 p.p.