Kerstborrel - Kasteel Limbricht

Organiseer uw kerstborrel in een Middeleeuws kasteel

Het wordt kouder, de dagen worden korter, dat betekent maar 1 ding: De feestdagen komen er weer aan! Tijd om een kerstborrel te organiseren zodat u samen met uw team het jaar kunt afsluiten en te bedanken voor hun tomeloze inzet. Landgoed Kasteel Limbricht is gelegen op steenworp afstand van Sittard en de A2 (afslag Born). Een unieke en sprookjesachtige locatie om uw kerstborrel te organiseren! Het kasteel wordt omgeturnd in kerstsfeer, waarbij u en uw team zich voor even wanen in winterwonderland. Wij beschikken over meerdere ruimtes & zalen die geschikt zijn voor zowel kleine- als grote gezelschappen. Iedere zaal kan worden voorzien van moderne audiovisuele middelen.

Bekijk de foto's van onze zakelijke evenementen

Kerstborrel van A tot Z geregeld

Een kerstborrel is de ideale gelegenheid om het jaar met uw team gezellig af te sluiten en kerstwensen uit te spreken. Maak uw wensen en behoeften kenbaar, dan verzorgen wij de gehele organisatie en uitvoering. U wordt volledig ontzorgd van A tot Z. De mogelijkheden voor wat betreft catering zijn eindeloos. Wij stellen graag een heerlijk buffet, gangendiner of amuses & hapjes op maat voor u samen!

Tip: Volg naast de kerstborrel ook een van onze interactieve groepsactiviteiten en workshops

Kasteel Limbricht biedt verschillende groepsactiviteiten op het landgoed. Ideaal om te combineren met uw kerstborrel! Het kasteel beschikt o.a. over een bowlingbaan en escape room, maar u kunt er ook boogschieten, vlaai bakken, een ritmische percussie workshop of wijn- of bierproeverij volgen. Voor meer informatie over de groepsactiviteiten; klik dan hier