Kerst Bij Kasteel Limbricht - Kerstbuffetten En Diner - Voor de hele familie

Kerstviering

Een smaakvolle Kerst op onze sfeervolle locatie? Wij openen op beide kerstdagen onze poorten! Geniet met de hele familie van uitgebreide brunch- en dinerbuffetten of laat u verwennen met een heerlijk viergangendiner. Wij zorgen voor het ultieme kerstgevoel. Intiem, sfeervol en bovenal smaakvol genieten op een magische locatie! Wij adviseren om tijdig te reserveren, want het aantal plaatsen is gelimiteerd. Reserveer eenvoudig via onderstaand reserveringsformulier of bel 046 451 4444

Brunchbuffet

10.30 tot 13.30 uur

Geniet in onze sfeervolle dinerzalen van een heerlijke kerstbrunch met het hele gezin! Wij serveren diverse heerlijke brunchgerechten zowel aan tafel als in buffetvorm met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Onze chef bereidt verschillende koude-, warme-, vlees-, vis- en vegagerechten met behulp van de beste producten die onze streek te bieden heeft. Aansluitend serveren wij een feestelijk sharing kerstdessert aan tafel. Zo kunt u zorgeloos genieten! Uiteraard wordt er ook aan de kids gedacht met een aangepast kindermenu.

Inclusief koffie, thee, melk en jus d’orange

€39,50 p.p.

Kinderen t/m 12 jaar €19,50 p.p.

Kinderen tot 4 jaar gratis

Bekijk menu

Dinerbuffet

15.00 tot 18.00 uur / 19.00 tot 22.00 uur

Met het dinerbuffet kunt u zowel in de namiddag als ’s avonds sfeervol én smaakvol genieten. U wordt ontvangen met een huisgemaakte amuse, waarna u de keuze heeft uit een van de heerlijke voorgerechten. Deze worden aan tafel geserveerd. Vervolgens presenteren we het hoofdgerecht in buffetvorm en sluiten we af met het feestelijke sharing kerstdessert, dat ook weer aan tafel wordt geserveerd. De heerlijke vlees-, vis- en vegagerechten worden bereid met verse ingrediënten van lokale leveranciers. Kortom: smaakvolle gerechten waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld! De eerste ronde duurt van 15:00 uur tot 18:00 uur. Liever een dinerbuffet in de avond? Dan bent u van 19:00 uur tot 22:00 uur van harte welkom!

Inclusief koffie, thee, frisdrank, bier en wijn.

€59,50 p.p.

Kinderen t/m 12 jaar €24,50 p.p.

Kinderen tot 4 jaar gratis

Bekijk menu

KEUZEMENU

4-gangenmenu 15.00 - 18.00 uur / 19.00 - 22.00

Tijdens de kerstdagen intiem genieten van een heerlijk diner, zonder zelf in de keuken hoeven te staan? Dan bent u in restaurant Het Schapenhuis aan het juiste adres! Geniet van een speciaal 4-gangen kerstmenu, waarbij u de keuze heeft uit een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht. Bij het dessert kiest u uit een kaasplankje of het Grand Dessert. Het 4-gangenkeuzemenu wordt op 1e Kerstdag op twee tijdstippen geserveerd. Op 2e Kerstdag enkel in de avond (19:00 – 22:00 uur). Wordt volledig in de watten gelegd met smaakvolle gerechten en voel u de koning te rijk!

4-gangenmenu €47,50 p.p.

incl. drank* €64,50 p.p.

*Drank: aperitief, wijnarrangement, koffie, thee met friandises, bier en fris.

Bekijk 4-gangenmenu

Reservering

Contactinformatie

manvrouw

Welke dag wilt u reserveren?
1e kerstdag2e kerstdag

Uw reservering: