Nieuwjaarsborrel | Unieke Locatie | Landgoed Kasteel Limbricht

Uw nieuwjaarsborrel op een unieke locatie

De feestdagen komen er aan en het nieuwe jaar staat voor de deur! Een ideaal moment om samen te komen en te proosten op een succesvol en gezond 2019! Wilt u 2019 op een unieke manier inluiden met uw afdeling, team, familie of geheel bedrijf? Wij nemen u graag al het werk uit handen. Gelegen in de mooie natuur van het Limbrichterbos heeft het kasteel een sfeervolle ambiance. Vanwege de goede bereikbaarheid, prachtige zalen & ruimtes én de uitgebreide mogelijkheden voor wat betreft de invulling van de catering en borrel, leent ons landgoed zich uitstekend voor deze speciale gelegenheid. Spreek de Nieuwjaarswensen en verwachtingen voor het nieuwe jaar uit tijdens het welkomstwoord en start met een gezellige borrel!

Bekijk de foto's van onze zakelijke evenementen

Uw nieuwjaarsborrel top geregeld

U wilt natuurlijk zo weinig mogelijk te maken hebben met het organiseren van de nieuwjaarsborrel. Van de organisatie en de opbouw tot het uitserveren en de afwas… Wij nemen u al het werk uit handen! Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen te bespreken met uw persoonlijke eventmanager, waarna wij de rest doen! Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van de borrel, net als uw gasten. De nieuwjaarsborrel wordt geheel ingericht naar uw wensen en behoeftes.

Maak uw borrel nog unieker!

U kunt uw nieuwjaarsborrel ook uitbreiden met een van de groepsactiviteiten en workshops die worden aangeboden op het landgoed. Neem het op de bowlingbaan tegen elkaar op, leer de fijne kneepjes van de magische casino-wereld, drum met het gehele team een Braziliaanse samba met onze percussie workshop of bak een typische Limburgse vlaai. Alle groepsactiviteiten staan op deze pagina.