Rondleiding - Kasteel Limbricht

Rondleiding

Wij organiseren op verschillende zondagen een rondleiding door het prachtige kasteel en bijbehorend landgoed. U loopt door het keldergewelf en gaat het echte kasteel in dat stamt uit de 11e Eeuw. Leer over de verbouwing van de ronde donjon, over de verwoesting van het kasteel tijdens de Tachtigjarige Oorlog en over het binnenvallen van de Fransen in de 18e Eeuw. Wilt u meer weten over de veelbewogen geschiedenis van ons kasteel en het schitterende landgoed? Onze gids vertelt u hier graag alles over tijdens de rondleiding! Ook zeer geschikt voor kinderen die geïnteresseerd zijn in historie.

U bent vanaf 10:00 uur van harte welkom op ons kasteel, waarna de rondleiding start om 11:00 uur. Deze zal ongeveer anderhalfuur in beslag nemen. De kosten bedragen maar €7,50 per persoon, inclusief een heerlijke kop koffie! U kunt dit ter plekke bij onze gids afrekenen.


€7,50 per persoon. Dit is inclusief een heerlijke kop koffie!

De rondleiding staat gepland op de volgende data:

  • 2 december 2018
  • 16 december 2018
  • 30 december 2018

In de toekomst zullen er wellicht meerdere data volgen.

Reserveer nu een rondleiding

Aantal personen (max. 10)

Selecteer een datum

Heeft u interesse? Reserveer vooraf via het reserveringsformulier of telefonisch via 046 451 4444. Het aantal plaatsen is gelimiteerd! Bent u met een groot gezelschap en wilt u een aparte rondleiding met uw eigen groep? Wij adviseren groepen vanaf 10 personen apart te reserveren.

Om alvast in historische sferen te komen lees meer over onze geschiedenis.