Romantische trouwlocatie in Limburg | Landgoed Kasteel Limbricht

Romantisch trouwen in Landgoed Kasteel Limbricht

Kasteel Limbricht is een van de meest romantische trouwlocaties in Limburg. Uw mooiste dag samen vieren op een prachtig landgoed. De locatie is perfect bereikbaar en beschikt over een gratis, ruime parkeerplaats, gelegen naast het landgoed. Graag nodigen wij u uit voor een rondleiding waar u nieuwe inspiratie zult opdoen voor uw grote dag! Wij zijn erg benieuwd naar uw wensen en wisselen hierover graag met u van gedachten om zo tot een goed voorstel op maat te komen. Van de ceremonie tot aan het feest. Deze bijzondere trouwlocatie leent zich uitstekend voor een sfeervolle bruiloft die zowel buiten als binnen gevierd kan worden.

Officiële trouwlocatie in Limburg

Het is goed om te weten dat uw huwelijk voltrokken kan worden binnen ons landgoed, want Kasteel Limbricht is een officiële trouwlocatie in Limburg! Uw gehele huwelijksceremonie met de ambtenaar van de burgerlijke stand kan dan ook plaatsvinden op ons kasteel. Een bijzondere trouwlocatie om een bijzondere dag te vieren!

Van het vooraf organiseren tot aan het ja-woord, van borrelen tot receptie en van een privé diner in ons restaurant tot een onvergetelijk feest. Uw huwelijksdag viert u van begin tot eind in Kasteel Limbricht. Geen onnodige stress of reistijd op de mooiste dag van uw leven. Door de diversiteit aan zalen en ruimtes is Kasteel Limbricht zowel geschikt voor grote als kleine gezelschappen en maakt de locatie de hele dag indruk op u en al uw gasten.

Oneindig veel mogelijkheden

Kiest u voor een toost met een taart van drie lagen in het restaurant of start u gelijk met een receptie voor al uw genodigden? Vooraf ongedwongen borrelen of een uitbundige toost op het binnenhof met witte duiven die u laat wegvliegen? vier het groots! Start uw bruiloft met een onvergetelijke fotoshoot voor uw prachtige huwelijksauto. Geniet erna samen van een drie gangen diner in het restaurant of een van de andere zalen. Voor het avondprogramma zijn ook tal van mogelijkheden. Of u nu een spetterend feest wilt in een van de prachtige zalen of liever een receptie waar u met uw gasten gasten rustig kunt spreken. Kies Landgoed Kasteel Limbricht als huwelijkslocatie! Hier staan al uw wensen centraal en is alles mogelijk.

Trouwen in een kasteel

Droomt u van trouwen in een écht kasteel en wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van Landgoed Kasteel Limbricht? In dat geval nodigen wij u graag uit voor een rondleiding en een geheel vrijblijvende afspraak. U zult al gauw betoverd raken door de schitterende locatie, prachtige omgeving en de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Maak uw afspraak via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via +31 46 451 4444. Onze weddingplanner staat ten alle tijden voor u klaar!

Wij stellen graag, op basis van uw specifieke wensen, met u een mooie trouwdag samen. Het team van Landgoed Kasteel Limbricht maakt uw bruiloft tot een onvergetelijke dag!