046 451 4444
Menu

Bak vol plezier

Ouderwets 'volle bak' bij u thuis

10 avonden GEGARANDEERD (thuis-)plezier

U twijfelt of het leven in december weer normale proporties heeft aangenomen en het overal weer gezellig ‘volle bak’ is? Overal zeker niet, maar wel bij u thuis! Met de volle bak van Landgoed Kasteel Limbricht haalt u maar liefst 10 gezellige activiteiten in huis voor de decembermaand! Van gourmet tot nieuwjaarspret en van bier- en wijnpakket tot pepernoten-bakset; Met de volle bak van Kasteel Limbricht bent u de komende weken verzekerd van de nodige 'heerlijke avondjes' thuis. Ouderwetse gezelligheid voor het hele gezin!

Dat klinkt gezellig toch? Geef uw bestelling hieronder door, dan gaat ons keukenteam, decoratieteam, (administratieteam ;-)) én bezorgteam voor u aan de slag!

 

Gourmetavond

Over compleet gourmetpakket voor 4 personen incl. Vlees, salades, brood, sausjes, bijgerechtjes en pannenkoekjes als dessert. Echt helemaal compleet, vers en inclusief lekkere gerechtentips. Laat uw feestperiode dus starten met onze gourmet avond !

Spelletjesavond

Herontdek de klassiekers van vroeger. Toegegeven, het is heel even wennen, maar als u zich eenmaal over geeft aan deze “ouderwetse” spelletjes, beleeft u ook en ouderwets gezellige avond. Met bijgevoegde speltips beleeft u een super leuke én gezellige avond. Back tot he roots. Let’s play games and cards!

Bierproeverij

Proef 5 heerlijke biertjes, waaronder onze eigen Salvius, compleet geleverd met  worst en een goede uitleg waarop te letten van onze bier sommelier.

Pepernoten bakken

Een middagje zelf pepernoten bakken met behulp van ons bakpakket. Dat zorgt voor veel lol en eetplezier !

Filmnight

U zorgt voor de film, wij voor de rest! Niet alleen voor een mini boekje met tips en tricks om deze te beoordelen, maar ook voor verse popcorn met verrassende toppings en lekkere tortilla chips met echte salsa dip en guacamole.

 Kaartmiddag

Een regenachtige dag ? Dat wordt een simpele ouderwetse kaartmiddag. Met de bijgevoegde 25 speluitleggen, goocheltrucs en andere andere tips en tricks beleeft u een top middag. De bijgeleverde dop pinda's zullen u tot ver in Januari herinneren aan deze middag.

Wijnavond

Wijnen, wijnen, wijnen : Onze sommelier heeft een aantal criteria voor u samengesteld waarop u kunt letten tijdens het proeven van deze heerlijke wijnen. Uiteraard gecombineerd met een simpel hapje van het huis.

Quiz Night

Quizzen met het hele gezin! Dat wordt fun, lachen gieren en brullen met onze interactieve quiz. Niet alleen maar quizvragen, maar ook een aantal hilarische spelletjes. Helemaal compleet geleverd incl. de attributen. Een meer dan leuke avond met verrassende wendingen, hilarische toestanden en onverwachtse momenten. Wie zal de winnaar worden? Uiteraard verzorgen wij ook iets lekkers voor de innerlijke mens.

Pannenkoeken

Zelf pannenkoeken maken met de kinderen is een feest! Zeker met alle vrolijke toppings en versiersels in dit pakket, én met meer dan 30 recepten voor zoete en hartige pannenkoeken! Uiteraard zit ook de pannenkoekenmix erbij 🙂 Mmmm, krijgt u al trek? Smakelijk!

 

Oud op Nieuw!

Voor velen is 2020 een jaar geworden om snel te vergeten, maar met ons oudejaarsavond-pakket sluit u het jaar in ieder geval nog in stijl af! Flikkerssterretjes en een confettishooter voor de kids, een lekker flesje prosecco voor papa en mama en een marchmellow-pakket voor het hele gezin; proost en smakelijk! Op een mooi 2021...

 

BAK VOL PLEZIER!

kosten: € 199,-

(voor 4 personen, uitbreiden is ook geen probleem, kosten €39,50 p.p.)

Gratis bezorging door heel Limburg, afhalen ook mogelijk maar let op: de bak is afgeladen vol en het verplaatsen van de bak is een work-out op zich!

Losse onderdelen of zakelijk bestellen? Vraag hier naar de mogelijkheden! 😉

Reserveren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.