Bedrijfsfeest voor 100 personen op uniek landgoed | Kasteel Limbricht

Bedrijfsfeest voor 100 personen op uniek landgoed

Bent u dit jaar verantwoordelijk voor de organisatie van een bedrijfsfeest met 100 personen? Het landgoed van Kasteel Limbricht is een bijzondere en inspirerende locatie voor uw bedrijfsfeest met 100 personen. Alleen al het betreden van het imposante landgoed is een beleving. Via een loopbrug over de kasteelgracht komt u op de adembenemende binnenplaats terecht. De binnenplaats biedt een mooi uitzicht op de hoofdburcht die ook wel de vergaderburcht genoemd wordt. Het landgoed wordt omringt door de historische voorburcht. Hierin zijn 8 feestzalen, 2 horecagelegenheden en diverse groepsactiviteiten gevestigd. Daarom wordt de voorburcht veelal ingezet als feestlocatie voor uw bedrijfsfeest met 100 personen. Bekijk ons fotoalbum voor een sfeerimpressie van het landgoed. Het landgoed heeft een gunstige ligging in Zuid-Limburg en is daarom binnen 5 minuten te bereiken vanaf de A2 (afslag Born).

Bekijk de foto's van onze zakelijke evenementen

Landgoed Kasteel Limbricht neemt de organisatie uit handen

De organisatie van een bedrijfsfeest voor 100 personen is een hele opgave. Alle medewerkers moeten het namelijk leuk vinden. Kasteel Limbricht heeft veel ervaring in het organiseren van grotere evenementen en neemt de organisatie van het bedrijfsfeest voor 100 personen volledig uit handen. Het overgrote merendeel van de faciliteiten hebben wij zelf in huis. In samenwerking met evenementenbureau Entertrain Events kunnen wij uw bedrijfsfeest voor 100 personen ook een extra tintje geven door een specifiek thema te koppelen aan uw bedrijfsfeest. Onze keuken kan het bedrijfsfeest voor 100 personen voorzien van lekkere tafelhapjes, culinaire gangendiners en complete buffetten. Het aanbod wordt geheel op uw wensen en behoeftes afgesteld!

Voor ieder bedrijfsfeest een geschikte feestzaal

De hele voorburcht is vóór de heropening van het landgoed in 2017 compleet gerenoveerd. Bij deze renovatie is uiterst zorg gedragen dat het karakteristieke, historische uiterlijk bewaard is gebleven. Onze 8 verschillende feestzalen ademen dan ook de unieke, historische sfeer. De feestzalen zijn zeer geschikt voor bedrijfsfeesten met 100 personen. Onze zalen kunnen multifunctioneel worden ingezet. De zalen worden bijvoorbeeld gebruikt voor zakelijke diners, presentaties, trouwfeesten, bedrijfsfeesten en nog veel meer. U kunt uw bedrijfsfeest voor 100 personen ook koppelen aan onze groepsactiviteiten die worden aangeboden op het landgoed.