Bedrijfsfeest voor 50 personen op sfeervol landgoed | Kasteel Limbricht

Bedrijfsfeest voor 50 personen op sfeervol landgoed

Landgoed Kasteel Limbricht is een unieke locatie die geschikt is voor een bedrijfsfeest voor 50 personen. Het sfeervolle landgoed heeft al vele evenementen mogen verzorgen. Bruiloften, bedrijfsfeesten, personeelsuitjes, theatervoorstellingen, zakelijke diners en vergaderingen zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Het gros van de bedrijfsfeesten voor 50 personen wordt georganiseerd in een van de sfeervolle feestzalen in de voorburcht. De voorburcht beschikt over verschillende feestzalen, die schakelbaar zijn en daarom geschikt voor een bedrijfsfeest met 50 personen, maar ook voor bedrijfsfeesten van meer dan 1000 personen! De historische uitstraling van het landgoed is bij alle feestzalen behouden. Toch zijn deze voorzien van alle moderne gemakken zoals gratis WiFi, beamer + projectiescherm en licht & geluid. In samenwerking met ons dochterbedrijf Entertrain Events kunnen wij ook bijvoorbeeld een bepaald thema koppelen aan uw bedrijfsfeest voor 50 personen.

Bekijk de foto's van onze zakelijke evenementen

Feestzalen met unieke uitstraling

Landgoed Kasteel Limbricht beschikt over 8 verschillende feestzalen voor een bedrijfsfeest met 50 personen. De zalen hebben een historische warme uitstraling zoals u alleen in een écht kasteel zult tegenkomen. In samenwerking met Entertrain Events kan de zaal in zijn geheel gedecoreerd worden met een specifiek thema. Wilt u een feest in Venetiaanse- of après-ski stijl? Of gaat uw voorkeur uit naar een casino- of beachparty thema? Onze eigen keuken zal uw gezelschap voorzien van de lekkerste hapjes uit onze streek. Van een culinair diner tot huisgemaakte amuses of een lunch in buffetvorm. Alles is mogelijk! Op deze manier geven wij vorm aan uw bedrijfsfeest voor 50 personen. Bezoek onze fotogalerij voor een sfeerimpressie van de zalen.

Unieke locatie in Zuid-Limburg

Het landgoed waar uw bedrijfsfeest voor 50 personen wordt gehouden wordt gebruikt voor tal van verschillende doeleindes. De voorburcht biedt onderdak aan de feestzalen, twee eetgelegenheden en verschillende groepsactiviteiten die ook met uw bedrijfsfeest voor 50 personen te combineren zijn. De hoofdburcht, ook wel bekend als de vergaderburcht, wordt gebruikt voor zakelijke events en vergaderingen. Het landgoed is eenvoudig te bereiken vanaf de A2 (5 minuten vanaf afslag Born) en beschikt over een ruime, gratis, naastgelegen parkeerplaats.