046 451 4444
Menu

Borrelpakketten

Bier, Wijn & Hapjes

Borrelboxen!

Bij gebrek aan uitgaan thuis dan maar wat vaker borrelen? Dan hoort daar natuurlijk ook een lekker hapje bij! Met onze uitgebreide borrelboxen bent u verzekerd van een avondvullend samenzijn. 'Voor ieder wat wils', en dan drukken we het nog voorzichtig uit!

Borrelbox

Prijs: €19,50 (2 personen)

Borrelbox Deluxe

Prijs: €39,50 (4 personen)

Mmm... u krijgt er trek van? Mooi 🙂 Vul het formuliertje hieronder in en ons keukenteam gaat voor u aan de slag!

High Wine

Wijnen, wijnen... snacken én leren! 🙂

Met het Wijn-pakket van Kasteel Limbricht bent u verzekerd van een gezellige avond! Het pakket bestaat uit maar liefst 3 flesjes wijn, vergezeld van lekkere bijpassende hapjes. Voeg daar zelf nog een achtergrondmuziekje en leuk gezelschap aan toe en alle ingrediënten voor een leuke avond zijn compleet! Uiteraard combineren we ook nog een beetje het nuttige met het aangename. Wals, ruik, proef en noteer je bevindingen op het bijgeleverde rapport, zo weet je de volgende keer voor het rek bij de slijterij nóg beter welk wijntje je moet kiezen.

Kortom; investeer in en proost op uw toekomst! Met dit wijnpakket haalt u een zelfstudie in huis met een bijzonder hoog praktijk-gehalte 🙂 Al benieuwd naar de complete invulling? Bekijk deze hier

Prijs: €49,50

Beer & Bites

Van tarwe-smoothie tot spa goud.. hét thuisstudie-pakket voor DE leergierige man!

Met het bier-pakket van Kasteel Limbricht haalt u een proeverij in huis van maar liefst 7 speciaal-biertjes, inclusief een assortiment van kleine bijpassende hapjes! Proef, herken, onderscheid én (belangrijk:) noteer; dan weet u het de volgende keer weer 🙂 TIP: drink dit bierpakket met maten, samen leren is nou eenmaal leuker dan alleen. Dat kan met een (zeer) select gezelschap bij u thuis, maar natuurlijk ook samen op afstand via Teams of Zoom! Leuker kunnen we online vergaderen écht niet maken... 🙂 Bekijk ook alvast de invulling.

 

Prijs: € 39,50

Ook zo'n zin In een verwenavond bij u thuis?

reserveer nu!

Reserveren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.