046 451 4444
Menu

Dag van het Kasteel

bij Kasteel Limbricht

Dag van het Kasteel

Invulling maandag 20 mei

Welkom bij Kasteel Limbricht, waar geschiedenis tot leven komt op Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei. Tijdens de speciale Dag van het Kasteel nodigen we u uit om een betoverende dag vol ontdekkingen en vermaak te beleven.

  • Rondleidingen
  • Live muziek
  • Eten & drinken

Live muziek

Geniet tijdens de Dag van het Kasteel van live muziek op het sfeervolle binnenplein van Kasteel Limbricht. Geniet tijdens de Dag van het Kasteel van live muziek op het sfeervolle binnenplein van Kasteel Limbricht. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de artiest Moris Muzic, een getalenteerde sing en songwriter die een breed repertoire ten gehore brengt.


Rondleidingen

Verken de geheimen van Kasteel Limbricht tijdens onze boeiende rondleidingen, die u meenemen van de mysterieuze kelders tot de betoverende trouwzaal. Verwacht geen droge opsomming van jaartallen, maar laat u meevoeren door meeslepende verhalen en intrigerende anekdotes. Voor slechts €7,50 voor volwassenen en €3,50 voor kinderen, kunt u deze unieke ervaring beleven en de rijke geschiedenis van ons kasteel ontdekken in een rondleiding van +/- 45 minuten. (Liever het kasteel op uw eigen tempo verkennen, boek dan de audiotour).

€7,50 p.p.

BOEK NU >


 

Eten & Drinken

Geniet van heerlijk eten en drinken op onze binnenplaats, waar u kunt kiezen uit een smakelijke lunch of een verfrissende borrel. Bij goed weer heerlijk op het terras omgeven door de eeuwenoude kasteelmuren, bij slecht weer in Brasserie het Proeflokaal.

bekijk menukaart >