Magic Cabaret Theater Diner - Een Unieke Avond Uit - Kasteel Limbricht

Magic Cabaret Theater Diner

Wilt u verzekerd zijn van een compleet avondje uit? Met het Magic Cabaret Theater Diner van Rob en Emiel wordt u de hele avond volledig in de watten gelegd en verrast door de vele bijzondere acts. Rob en Emiel bieden een unieke show die omschreven kan worden als een originele combinatie van cabaret, magie, stand-up comedy en mentalisme.

Informatie

21-05-2019 | 20-06-2019

Aanvang 19:00 uur | Landgoed Kasteel Limbricht


€52,50 p.p.

5-gangen diner
+ Magic Cabaret Theater show


Reserveer nu!

Contactinformatie

manvrouw

Kies een datum

21-05-2019 | 20-06-2019

Kies het aantal personen

maximaal 20 personen

De grote Salle de Fête wordt speciaal omgebouwd in een sfeervolle theatersetting en onze chef bereidt culinaire gerechten in de vorm van een heerlijk 5-gangen diner. De “magicians” bezorgen u samen met onze chef een onvergetelijke avond. Niet voor niets werden zij uitgeroepen tot de beste van de wereld in hun vakgebied! Rob en Emiel waren al eens te gast bij programma’s als De Wereld Draait Door en Pauw en Witteman. Ook hebben zij hun eigen tv-programma’s: Street Magic, Magic Battle en School Magic. Klinkt dit u bekend in de oren? Zij touren door het hele land en zijn al jaren een bekend gezicht in de Nederlandse theaters. Zij verzorgen shows voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. Zo treden zij op van Thailand tot Amerika en van Dubai tot Australië. Of u nu met uw partner, vrienden, familie of het hele bedrijf komt: Landgoed Kasteel Limbricht belooft u een onvergetelijke avond van hoogstaand niveau!

Reserveren?

Wij heten u vanaf 19:00 uur welkom op ons landgoed. De avond is rond 23:00 afgelopen. Kosten bedragen € 52,50 p.p. inclusief de show en het 5-gangen diner (excl. drank).