Restaurant Limbricht | Smaakvol genieten | Kasteel Limbricht

Restaurant Het Schapenhuis


Sprookjesachtig, historisch en vooral informeel; een unieke combinatie gevestigd op het landgoed van Kasteel Limbricht. Onze keuken gebruikt de beste producten die de streek te bieden heeft: ambachtelijk, puur en eerlijk. De gerechten worden vol passie bereid met dagverse producten. Onze groenten en kruiden worden gekweekt in eigen tuin. Dat is pas bourgondisch genieten!

Het Schapenhuis is geopend van donderdag tot en met zondag van 17:00 tot 22:00 uur. De keuken is geopend van 17:00 uur tot 21:00 uur.

Bekijk nu onze volledige kaart!


Verrassingsmenu | 3 gangen € 34,50 | 4 gangen € 39,50

Van een uitgebreid gangendiner tot eenvoudig genieten van een van de heerlijke à-la-carte gerechten. Onze chef en zijn team weten u iedere keer opnieuw te verrassen met smaakvolle streekgerechten. Wij dragen zorg voor de ideale sfeer zodat u zorgeloos kunt genieten van uw diner. Onze kaart wordt telkens aangepast aan het seizoen. Hierdoor kunt u bourgondisch genieten van kleine hapjes tot klassieke gerechten zoals een biefstuk, een mooi stuk vis of vegetarische gerechten. Voor het complete menu kijk hier.

Daarnaast is Het Schapenhuis ook een geliefde keuze voor zakelijke diners. Zodra u de binnenplaats oploopt, wordt u verrast door het schitterende landgoed waarop Kasteel Limbricht gevestigd is. Ook wordt ons landgoed omgeven door een prachtige natuur. In deze fijne ambiance staan wij graag voor u klaar om uw diner tot een succes te maken. Ook voor grote gezelschappen kunnen wij een volledig verzorgd diner samenstellen. Natuurlijk denken wij mee met gasten die een allergie hebben of speciaal dieet volgen. Meld het van tevoren, dan houden wij hier graag rekening mee.

Het restaurant is zo ingedeeld dat u hier niet alleen individueel of in kleine gezelschappen, maar ook met grote groepen terecht kunt om te lunchen, dineren, vergaderen of borrelen. Behalve het restaurant zijn er verschillende sfeervolle ruimtes die uitermate geschikt zijn voor besloten gezelschappen.