Evenementen kalender - Kasteel Limbricht

EvenementenkalenderNaast de vele horecabedrijvigheid, bruiloften en besloten evenementen organiseert Landgoed Kasteel Limbricht ook tal van evenementen die publiekelijk toegankelijk zijn. Op deze pagina vindt u een overzicht met daarin de leukste publiek toegankelijke evenementen. Let op: Deze agenda wordt geregeld bijgewerkt en voor de meeste evenementen is reserveren een vereiste. Klik op het evenement voor meer informatie


Juni

10 juni Dag van het Kasteel

Zoals ieder jaar staat Tweede Pinksterdag volledig in het teken van: De Dag van het Kasteel. Meerdere rondleidingen, boogschieten, springkussen en heerlijk vertoeven op onze terrassen.. Kortom: plezier voor de hele familie gegarandeerd!

16 juni Rondleiding

Kom alles te weten over de rijke geschiedenis van Landgoed Kasteel Limbricht tijdens de culturele rondleiding! Onze gids neemt u o.a. mee naar de oude hoofdburcht en het ondergrondse keldergewelf. De rondleiding start om 11:00 uur en duurt tot 12:30 uur. Prijs bedraagt € 7,50 .p.p. incl. een kopje koffie!

20 juni Rob & Emiel

Alweer de laatste voorstelling van illusionisten Rob & Emiel. Cabaret, theater en magie gecombineerd met een culinair vijfgangendiner. De laatste kans op deze unieke avondvullende show die duurt van 19:00 tot 23:30 uur. Prijs bedraagt € 52,50 p.p. incl. een heerlijk vijfgangendiner.

23 juni Barockfestival Lunchconcert

Genieten van een heerlijke aspergelunch omringd door Barokke klanken. Vanaf 12:00 uur serveren wij een 3 gangen aspergelunch terwijl u geniet van Sopraan Valeria Mignaco en gitariste Elly van Munster. Prijs bedraagt €34,50 inclusief lunch, amuse en koffie/thee na.

29 juni Diner met Vocal Sollýs

Een combinatie van zang met culinaire hoogstaandjes! Vanaf 18:30 serveren we een heerlijk driegangendiner voor €49,50 p.p. incl. aperitief, 1 glas bier/wijn/fris bij elke tafelgang en koffie/thee na. Aanmelden en keuze voor vlees- of visgerecht kan tot 24 juni worden doorgegeven via info@kasteel-limbricht.nl.

30 juni Rondleiding

De laatste rondleiding van de maand vindt plaats op 30 juni. Benieuwd naar de historie van Landgoed Kasteel Limbricht? Volg dan de culturele tour over ons landgoed! De rondleiding start om 11:00 uur en duurt tot 12:30 uur. Prijs bedraagt € 7,50 .p.p. incl. een kopje koffie!

Juli

14 juli Rondleiding

Loop door het ondergrondse keldergewelf van de hoofdburcht dat stamt uit de 11e Eeuw en kom meer te weten over de verbouwing van de ronde donjon! Met de culturele rondleiding over ons landgoed leert u alles over de rijke historie van Landgoed Kasteel Limbricht. De rondleiding start om 11:00 uur en duurt tot 12:30 uur. Prijs bedraagt € 7,50 .p.p. incl. een kopje koffie!

20 juli Zomeropera Die Zauberflote

Die Zauberflöte. Een unieke voorstelling die wordt verzorgd door Opera Classica Europa. Heeft u al kaarten? Combineer de show met het heerlijke operadiner! Wij serveren het driegangen operadiner exclusief voor gasten van de zomeropera voor maar €34,50 p.p. Kaarten voor de show zijn verkrijgbaar vanaf € 32,- p.p.

28 juli Rondleiding

Heeft u interesse in de historie van ons schitterende landgoed? Dan is deze 1,5 uur durende rondleiding echt iets voor u! Onze enthousiaste gids vertelt u er graag alles over. De rondleiding start om 11:00 uur en duurt tot 12:30 uur. Prijs bedraagt € 7,50 p.p. incl. een kopje koffie!