Evenementen kalender - Kasteel Limbricht

EvenementenkalenderNaast de vele horecabedrijvigheid, bruiloften en besloten evenementen organiseert Landgoed Kasteel Limbricht ook tal van evenementen die publiekelijk toegankelijk zijn. Op deze pagina vindt u een overzicht met daarin de leukste publiek toegankelijke evenementen. Let op: Deze agenda wordt geregeld bijgewerkt en voor de meeste evenementen is reserveren een vereiste. Klik op het evenement voor meer informatie

Elke zondag

Live vlaaibakken

Wat is er beter de zondag beginnen dan in de zon genieten van versgebakken vlaaien op een unieke locatie? Bij goed weer worden er elke zondag van 10:00 tot 14:00 uur live vlaaien gebakken op de binnenplaats van Kasteel Limbricht.


Juli

11 juli Buitencinema

Lekker lang loom zomeren in de Buitencinema. Na het succes van vorig jaar kan een tweede editie van een buitencinema natuurlijk niet uitblijven! Reserveer nu uw tafel voor het diner & film. Deze avond zal de film Love is all you need te zien zijn, het dinermenu is reeds te vinden op bovenstaande pagina.

Vanaf:11 juli Fruits de Mer

Vanaf 11 juli alleen in Restaurant het Schapenhuis: Fruit de Mer etagére. Voor slechts €59,50 ontvangt u een Fruits e Mer variatie voor 2 personen inclusief een fles wijn. Reserveer uw tafel door een mail te sturen naar info@kasteel-limbricht.nl .

14 juli Rondleiding

Loop door het ondergrondse keldergewelf van de hoofdburcht dat stamt uit de 11e Eeuw en kom meer te weten over de verbouwing van de ronde donjon! Met de culturele rondleiding over ons landgoed leert u alles over de rijke historie van Landgoed Kasteel Limbricht. De rondleiding start om 11:00 uur en duurt tot 12:30 uur. Prijs bedraagt € 7,50 .p.p. incl. een kopje koffie!

20 juli Zomeropera Die Zauberflote

Die Zauberflöte. Een unieke voorstelling die wordt verzorgd door Opera Classica Europa. Heeft u al kaarten? Combineer de show met het heerlijke operadiner! Wij serveren het driegangen operadiner exclusief voor gasten van de zomeropera voor maar €34,50 p.p. Kaarten voor de show zijn verkrijgbaar vanaf € 32,- p.p.

25 juli Buitencinema

Lekker lang loom zomeren in de Buitencinema. Na het succes van vorig jaar kan een tweede editie van een buitencinema natuurlijk niet uitblijven! Reserveer nu uw tafel voor het diner & film. Deze avond zal de film ''Moonlight'' te zien zijn, het dinermenu zal spoedig bekend worden gemaakt.

28 juli Rondleiding

Heeft u interesse in de historie van ons schitterende landgoed? Dan is deze 1,5 uur durende rondleiding echt iets voor u! Onze enthousiaste gids vertelt u er graag alles over. De rondleiding start om 11:00 uur en duurt tot 12:30 uur. Prijs bedraagt € 7,50 p.p. incl. een kopje koffie!

Augustus

8 augustus Buitencinema

Lekker lang loom zomeren in de Buitencinema. Na het succes van vorig jaar kan een tweede editie van een buitencinema natuurlijk niet uitblijven! Reserveer nu uw tafel voor het diner & film. Deze avond zal de film ''Een Man die Ove Heet'' te zien zijn, het dinermenu zal ongeveer 2 weken van tevoren bekend worden gemaakt.

22 augustus Buitencinema

Lekker lang loom zomeren in de Buitencinema. Na het succes van vorig jaar kan een tweede editie van een buitencinema natuurlijk niet uitblijven! Reserveer nu uw tafel voor het diner & film. Deze avond zal de film ''Le Grand Bain'' te zien zijn, het dinermenu zal ongeveer 2 weken van tevoren bekend worden gemaakt.

September

5 september Buitencinema

Lekker lang loom zomeren in de Buitencinema. Na het succes van vorig jaar kan een tweede editie van een buitencinema natuurlijk niet uitblijven! Reserveer nu uw tafel voor het diner & film. Deze avond zal de film ''Captain Fantastic'' te zien zijn, het dinermenu zal ongeveer 2 weken van tevoren bekend worden gemaakt.