Evenementen kalender - Kasteel Limbricht

EvenementenkalenderNaast de vele horecabedrijvigheid, bruiloften en besloten evenementen organiseert Landgoed Kasteel Limbricht ook tal van evenementen die publiekelijk toegankelijk zijn. Op deze pagina vindt u een overzicht met daarin de leukste publiek toegankelijke evenementen. Let op: Deze agenda wordt geregeld bijgewerkt en voor de meeste evenementen is reserveren een vereiste. Klik op het evenement voor meer informatie

Elke zondag

Live vlaaibakken

Wat is er beter de zondag beginnen dan in de zon genieten van versgebakken vlaaien op een unieke locatie? Bij goed weer worden er elke zondag van 10:00 tot 14:00 uur live vlaaien gebakken op de binnenplaats van Kasteel Limbricht.


Augustus

8 augustus Buitencinema

Lekker lang loom zomeren in de Buitencinema. Na het succes van vorig jaar kan een tweede editie van een buitencinema natuurlijk niet uitblijven! Reserveer nu uw tafel voor het diner & film. Deze avond zal de film ''Een Man die Ove Heet'' te zien zijn, het dinermenu zal ongeveer 2 weken van tevoren bekend worden gemaakt.

22 augustus Buitencinema

Lekker lang loom zomeren in de Buitencinema. Na het succes van vorig jaar kan een tweede editie van een buitencinema natuurlijk niet uitblijven! Reserveer nu uw tafel voor het diner & film. Deze avond zal de film ''Le Grand Bain'' te zien zijn, het dinermenu zal ongeveer 2 weken van tevoren bekend worden gemaakt.

September

5 september Buitencinema

Lekker lang loom zomeren in de Buitencinema. Na het succes van vorig jaar kan een tweede editie van een buitencinema natuurlijk niet uitblijven! Reserveer nu uw tafel voor het diner & film. Deze avond zal de film ''Captain Fantastic'' te zien zijn, het dinermenu zal ongeveer 2 weken van tevoren bekend worden gemaakt.