Evenementen kalender - Kasteel Limbricht

EvenementenkalenderNaast de vele horecabedrijvigheid, bruiloften en besloten evenementen organiseert Landgoed Kasteel Limbricht ook evenementen die publiekelijk toegankelijk zijn. Op deze pagina vind u een agenda met daarin de leukste evenementen die allen publiekelijk toegankelijk zijn. Let op: deze agenda wordt geregeld bijgewerkt en voor de meeste evenementen is reserveren op voorhand een vereiste. Klik op het evenement voor meer informatie

Maart

17 maart Rondleiding

Kom alles te weten over de rijke historie van Landgoed Kasteel Limbricht.

26 maart Rob & Emiel

Unieke Magic Cabaret Theater Diner. Combineer theater, magie en cabaret met een vijfgangendiner en u bent verzekerd van een compleet verzorgde avond uit.

April

7 april Rondleiding

Unieke rondleiding door het kasteel waarbij u alle ins- en outs van de rijke historie van het kasteel te weten komt, gepresenteerd op een luchtige manier.

18 april Rob & Emiel

Unieke Magic Cabaret Theater Diner. Combineer theater, magie en cabaret met een vijfgangendiner en u bent verzekerd van een compleet verzorgde avond uit.

21 april Paasbrunch & Gangendiner

Eerste Paasdag haalt Landgoed Kasteel Limbricht alles uit de kast om een niet snel te vergeten Paasbrunch en Viergangendiner te verzorgen.

21 april Rondleiding

De Paasbrunch combineert u met een rondleiding door het Kasteel, gepresenteerd op een luchtige manier.

22 april Paasbrunch & Gangendiner

Ook tweede Paasdag pakken we weer groot uit met opnieuw een uitgebreid Paasbrunch buffet en culinair viergangendiner

Mei

12 mei Moederdag

Traditie getrouw worden alle moeders in het zonnetje gezet tijdens het Moederdag brunchbuffet in de voorburcht van Kasteel Limbricht.

21 mei Rob & Emiel Dinnershow

Avondvullend programma bestaande uit een culinair vijfgangendiner en een magische theatervoorstelling door wereldberoemde illusionisten Rob & Emiel.

26 mei Petit Paris Brocante

Eerste editie van de ''Petit Pasis Brocante'' op Landgoed Kasteel Limbricht. Een unieke brocante markt op een unieke locatie.


Juni

10 juni Dag van het Kasteel

Zoals elk jaar pakken we dit jaar ook weer groot uit met de dag van het Kasteel. Elk uur een rondleiding en plezier voor de hele familie.

20 juni Rob & Emiel

Alweer de laatste voorstelling van illusionisten Rob & Emiel. Cabaret, theater en magie gecombineerd met een culinair vijfgangendiner.

Juli

20 juli Zomeropera Die Zauberflote

Die Zauberflöte. Een unieke voorstelling die wordt verzorgd door Opera Classica Europa. Vooral heerlijk om te combineren met het culinair zomermenu.