046 451 4444
Menu
16
Jun

UPDATE: Woww dat ging wel heel snel. Het eerste terrasdiner met live muziek van Spik en Span is volledig uitverkocht ! Helaas kunnen, willen en gaan we niet meer tafels aannemen op ons 1.5 meter terras. Los bezoeken is dan ook helaas niet mogelijk ! Iedereen die gereserveerd heeft krijgt in loop van morgen een bevestigingsmail en het is deze avond alleen mogelijk plaats te nemen met dit bewijs ! Nogmaals merci voor de snelle reacties en tot dinsdag ! Wellicht binnenkort meer…

Vol trots presenteren wij Spik & Span als eregasten in de eerste editie van ons nieuwe concept ”mét de patsj rondj”!

Dinsdag 16 juni zijn Spik & Span te gast bij Landgoed Kasteel Limbricht. Het binnenplein van Landgoed Kasteel Limbricht wordt met inachtneming van alle Corona maatregelen aangepast voor dit unieke concert. Vanaf 18.00 bent u van harte welkom voor een hapje en drankje. Gedurende de avond zullen Spik & Span twee maal een kort optreden verzorgen. Entree is gratis, na afloop zal er ”mit de patsj” rondgegaan worden. Opbrengsten hiervan gaan volledig naar onze Limburgse trots Jo en Niek.

Entree is gratis, maar vol is vol. Verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan een tafeltje in combinatie met het Limburgse Spik & Span diner of het grillen aan het water (beperkt beschikbaar).