Eventlocatie - Kasteel Limbricht

Unieke eventlocatie Landgoed kasteel Limbricht

In het pittoreske dorpje Limbricht, gelegen in Zuid-Limburg ligt aan de rand van het Limbrichterbos Landgoed Kasteel Limbricht. Een imposant landgoed bestaande uit een voorbucht en een hoofdburcht. Ons landgoed beschikt over een grote sfeervolle binnenplaats, aangrenzend aan de kasteelgracht. Het historisch landgoed is een unieke eventlocatie die uw bezoekers versteld zullen doen staan. Het landgoed is inzetbaar als multifunctionele eventlocatie. Zo worden er verschillende events gehouden zoals, bruiloften, vergaderingen , jubileumfeesten, borrels, verjaardagen, personeelsfeesten, magazinepresentaties en ga zo maar door. Mede door de gunstige ligging (5 minuten vanaf de A2 en aan de rand van Sittard) is het landgoed ideaal als eventlocatie voor uw zakelijk- of particulier evenement.

Bekijk de foto's van onze zakelijke evenementen

Elk gezelschap is welkom op onze locatie

Het landgoed leent zich voor ieder gezelschap. Via de toegangspoort onder de voorburcht komt u terecht op de uiterst sfeervolle binnenplaats. Deze binnenplaats wordt gebruikt voor outdoor-evenementen. De ruime binnenplaats biedt een prachtig uitzicht over de hoofdburcht en met zonnig weer ontstaat een zeer aangename ambiance.Indien het weer roet in het eten gooit wordt het evenement verplaatst naar de voorburcht. Hier beschikt het landgoed nog over 8 verschillende grote- en kleine zalen & ruimtes. Alle locaties zijn voorzien van een bar en de benodigde audio- en visuele uitrusting. Naast dat alle eventlocaties een historische uitstraling hebben kunnen de zalen in thema gedecoreerd worden.

Complete eventlocatie met catering en activiteiten

Landgoed Kasteel Limbricht is een zéér complete eventlocatie en heeft alle middelen in huis voor uw event. Wij bieden uitgebreide cateringmogelijkheden om uw gasten te voorzien van een drankje en een hapje, zoals buffetten, gangendiners of hapjes en amuses. Doordat de catering in eigen beheer is, kunnen wij ten alle tijde een goede kwaliteit waarborgen. U kunt uw event ook uitbreiden met een of meerdere activiteiten, zoals bowlen in ridderthema, boogschieten, wijn- en bierproeverijen en nog veel meer activiteiten. Alle activiteiten vinden plaats op het landgoed van Kasteel Limbricht.