Locatie voor Feesten & Partijen | Unieke locatie in Limburg | Kasteel Limbricht

Feesten & Partijen

Een unieke feestlocatie voor elke gelegenheid

Ieder feest of partij heeft een eigen karakter. Wij voegen hier graag onze expertise en gastvrijheid aan toe. Wij werken op maat, waarbij uw ideeën en wensen te allen tijde centraal staan. Ze vormen de basis voor een onvergetelijke en goed verzorgde dag of avond. Of het nu gaat om een verjaardag, een trouwfeest, een jubileum of een bedrijfsfeest; Kasteel Limbricht is de perfecte plek!

Ons Landgoed is zowel geschikt voor kleine als grote gezelschappen. Vier uw feest of partij in één van de sfeervolle zalen of reserveer verschillende ruimtes! U kunt veel combineren en verschillende activiteiten aanbieden aan uw gasten. Vanzelfsprekend worden uw gasten tijdens het feest volledig in de watten gelegd. Taart om uw vingers bij af te likken of echte Limburgse vlaai, huisgemaakte hapjes bij een goed glas wijn of luxe catering waar een heerlijk buffet of een klassiek vijfgangendiner wordt geserveerd.

feest in een kasteel
Bekijk onze zalen en ruimtes
boogschieten limburg

Ontdek onze groepsactiviteiten in Limburg

Dit en nog veel meer kunt u aan onze specialisten overlaten. Daarnaast bieden wij een breed scala aan groepsactiviteiten en entertainment aan. Van boogschieten en bowlen tot verschillende genre bands en feestelijke dj's. Wij houden ervan om u te inspireren met voorbeelden en denken als geen ander met u mee om de perfecte invulling van uw feest te verzorgen. Kortom, Landgoed Kasteel Limbricht heeft alles in huis om uw feest of partij tot een groot succes te maken.

Neem contact op voor een passende offerte