Feestlocatie bij historicsh Landgoed Kasteel Limbricht

Spetterende feestlocatie gelegen op historisch landgoed

Slechts 5 minuten vanaf de A2 (afslag Born) omgeven door een mooie natuur ligt feestlocatie Kasteel Limbricht. Een prachtig ruim landgoed, gelegen op steenworp afstand van Sittard, met in het midden een historisch kasteel. De omgeving straalt een aangename ambiance uit waar u en uw gezelschap heerlijk kunt vertoeven. Feestlocatie Kasteel Limbricht is, mede door de multifunctionaliteit, de ideale bestemming voor verschillende soorten feesten. Van kleine, intieme particuliere events tot grote zakelijke evenementen voor gezelschappen tot boven de 1000 personen. Neem contact op met uw persoonlijke eventmanager voor meer informatie.

Bekijk het fotoalbum

Feestlocatie Kasteel Limbricht is geschikt voor ieder gezelschap

Feestlocatie Kasteel Limbricht is uitermate geschikt voor ieder soort gezelschap. Het kasteel beschikt over meer dan 10 verschillende zalen & ruimtes. Waar enkele zalen klein en intiem ogen, zijn de andere juist groots en imposant. Alle zalen zijn volledig uitgerust met moderne audiovisuele middelen. Bij feestlocatie Kasteel Limbricht is het ook mogelijk om zalen aan elkaar te schakelen en gecombineerd te gebruiken. Dit maakt het kasteel ook uiterst geschikt voor grotere gezelschappen.Feestlocatie Kasteel Limbricht beschikt over een eigen keuken en cateringservice, waarbij de chef uw gezelschap voorziet van overheerlijke kasteelspecialiteiten. Denk hierbij aan een staand buffet, compleet gangendiner of een sharing dinner.

Feestlocatie Kasteel Limbricht verzorgt uw feest tot in de puntjes

Nadat u contact heeft gehad met uw persoonlijke eventplanner zal feestlocatie Kasteel Limbricht zorg dragen voor de gehele organisatie van uw feest. Van de conceptontwikkeling en opbouw tot de bediening en uitvoering. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken, zodat u zich kunt voorbereiden op een onvergetelijk evenement op ons landgoed.


Voeg net dat beetje extra toe

Feestlocatie Kasteel Limbricht beschikt over verschillende activiteiten die uw feest net dat beetje extra geven. Zo heeft het kasteel een bowling- en boogschietbaan en worden er verschillende workshops gegeven, zoals een percussie en workshop vlaai bakken. Bekijk al onze activiteiten hier.