046 451 4444
Menu

Heerlijk avondje!

Sinterklaas gourmet-pakket!

Sinterklaas gourmet-pakket

Heerlijk avondje genieten!

Sinterklaas is samen met onze chef-kok in de keuken van Landgoed Kasteel Limbricht aan de slag geweest om u een heerlijke avond te bezorgen. Op deze speciale avond hebben wij samen met de sint een Sinterklaas gourmet-pakket gecreëerd, tot in de puntjes verzorgd. Nog geen gourmetstel in huis? Zet dit op uw lijstje en ook hier zorgt de sint voor! De Sinterklaasgourmet is elke dag dat de Sint in het land is te bestellen (14 november t/m 6 december) en af te halen en te laten bezorgen.

Het Sinterklaas Gourmet-PAKKET:

🍱 Heerlijke gourmetschotel met diverse vleessoorten: gemarineerde bief, hamburgertjes, twee soorten gemarineerde kipfilet en gemarineerde varkenshaas

🥞 Aardappeltjes met spek en ui, pannenkoekjes, uien, champignons, paprika, brood met kruidenboter

🥗 Do It Yourself salade kit, maak zelf een heerlijke aardappel, pasta- en groenesalade

🍪Speculaasparfait voor volwassenen en Sinterklaas pannenkoeken dessert voor de kids

🎀 Sint-tafeldecoratie pakketje

Volwassenen: € 24,50 p.p.

Kids 4 t/m 13 jaar: € 12,50 p.p.

Optioneel: Gourmetstel a € 20,-

Ook bieden we de optie tot bezorgen. Voor €10,- bezorgen wij door heel Limburg! Wanneer u het gourmetpakket (uiterlijk) de dag voor de gewenste bezorgdag vóór 17.00u besteld, dan kan deze op het gewenste tijdstip bij u worden bezorgd! Besteld u later of wilt u het gourmet-pakket nog voor dezelfde dag reserveren? Dan is dat ook nog mogelijk en kunt u uw pakket in overleg gewoon zelf komen afhalen op onze binnenplaats!

Reserveren

Reserveren is helaas niet meer mogelijk