Trouwen op een Landgoed | Landgoed Kasteel Limbricht

Dé landgoed trouwlocatie in Limburg

Bent up zoek naar een bijzondere landgoed trouwlocatie in Limburg? In dat geval is Landgoed Kasteel Limbricht de perfecte locatie voor u! Het historische Landgoed dateert uit de 11e eeuw en het naastgelegen Salvius kerkje staat zelfs in de top-100 van Nederlandse monumenten. Op deze pagina kunt u de volledige geschiedenis van het Landgoed Kasteel Limbricht ontdekken. De trouwceremonie en het trouwfeest kan in verschillende zalen en ruimtes binnen het landgoed worden voltrokken. Zo kunt u bijvoorbeeld trouwen in de hoofdburcht en het trouwfeest houden op het voorplein van de burcht, voorzien van een schitterend uitzicht.

Bekijk de bruiloften fotogalerij!

Officiële landgoed trouwlocatie

Landgoed Kasteel Limbricht is een officiële trouwlocatie. Om die reden kunnen we de hele bruiloft op locatie regelen, inclusief de ambtenaar van burgerlijke stand. Uw wensen staan ten alle tijden centraal en onze mogelijkheden zijn oneindig. Het landgoed beschikt over sfeervolle zalen, een voorplein met een mooi uitzicht, een historische kasteelgracht, een restaurant, voldoende parkeerplaatsen en nog veel meer. Het landgoed is dan ook goed geschikt voor zowel kleine trouwfeesten als grote trouwfeesten.

Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met de volledige organisatie van uw bruiloft. Van receptie, muziek, eten en drinken tot entertainment en aankleding. Wilt u meer weten over deze landgoed trouwlocatie en onze mogelijkheden? Neem contact op met ons, kom gewoon een keer langs of boek een officiële rondleiding. U kunt ook alvast een visuele indruk krijgen door de onderstaande fotogalerij te bekijken!


Ontdek de mogelijkheden van trouwen in een landgoed

Trouwen in een landgoed zoals Landgoed Kasteel Limbricht biedt u allerlei mogelijkheden die u bij een 'gewoonlijke' trouwlocatie niet heeft. Zo is het bijvoorbeeld niet nodig om een andere locatie te bezoeken voor de fotoshoot, onze schitterende locatie biedt allerlei mooie zalen, pleinen en tuinen die perfect geschikt zijn voor een mooie fotoshoot. Met onze zalen en pleinen kunt u uw bruiloft volledig naar wens inrichten, zowel voor grote als voor kleine trouwfeesten. Daarbovenop is ons landgoed voorzien van allerlei faciliteiten die uw trouwfeest tot een onvergetelijke dag maken: een restaurant waar culinaire hoogstandjes worden geserveerd, de mogelijkheid om allerlei leuke activiteiten te incorporeren in uw feest, bekwaam en enthousiast personeel en een prachtige tuin. De faciliteiten, de historische sfeer en ons personeel maken deze landgoed trouwlocatie tot dé trouwlocatie in Limburg.