Die Zauberflöte von W.A. Mozart - Kasteel Limbricht

Zomeropera ´Die Zauberflöte’ bij Kasteel Limbricht!

20 juli | 19:00 | Vanaf €32,-


Op zaterdag 20 juli komt een van Europa’s beroemdste opera’s naar ons landgoed: Die Zauberflöte! Deze unieke voorstelling wordt verzorgd door Opera Classica Europa, waarvan de bekende Duitse operazanger Michael Vaccaro de intendant is.

Operamenu

Voorafgaand aan de zomeropera culinair genieten op onze unieke locatie? Dat kan met ons speciale operamenu: een heerlijk driegangendiner. Het diner bestaat uit smaakvolle gerechten, waarbij u de keuze heeft uit vlees- en visgerechten. Het menu is te reserveren voor slechts €34,50 per persoon. U bent vanaf 16:00 uur van harte welkom voor dit speciale operadiner!

Let op: Het operamenu is volledig vol geboekt, er zijn wel nog enkele kaarten voor de opera zelf beschikbaar.

Het operamenu

Wat is die Zauberflöte?

Die Zauberflöte is het laatste meesterwerk van ’s werelds bekendste componist: Wolfgang Amadeus Mozart. Het betreft een van de meest vertoonde, meest gespeelde en populairste opera’s uit de gehele muziekgeschiedenis. De show is een samenspel tussen klassieke opera en een zangspel. Al meer dan twee eeuwen charmeert dit muzikale sprookje met zijn diversiteit. Het boeiende plot van deze opera is net zo kleurrijk en oogverblindend als de prachtige muziek van Mozart. Het verhaal gaat om de machtsstrijd tussen de Koningin van de Nacht en Sarastro, de Hogepriester van het Zonnekoninkrijk. Uiteindelijk zal de overwinnende kracht van liefde en de macht van het goede de overhand hebben!

Tickets nu online te bestellen!

Let op: die Zauberflöte gaat altijd door, mocht het regenen verzoeken wij u een poncho mee te nemen. Paraplu's zijn helaas niet toegestaan.