Die Zauberflöte von W.A. Mozart - Kasteel Limbricht

Zomeropera ´Die Zauberflöte’ bij Kasteel Limbricht!

20 juli | 19:00 | Vanaf €32,-


Op zaterdag 20 juli komt een van Europa’s beroemdste opera’s naar ons landgoed: Die Zauberflöte! Deze unieke voorstelling wordt verzorgd door Opera Classica Europa, waarvan de bekende Duitse operazanger Michael Vaccaro de intendant is.

Operamenu

Voorafgaand aan de zomeropera culinair genieten op onze unieke locatie? Dat kan met ons speciale operamenu: een heerlijk driegangendiner dat bij goed weer geserveerd wordt op ons prachtige terras. Het diner bestaat uit smaakvolle gerechten, waarbij u de keuze heeft uit vlees- en visgerechten. Het menu is te reserveren voor slechts €34,50 per persoon. U bent vanaf 16:00 uur van harte welkom voor dit speciale operadiner!

Het operamenu staat online!

Wat is die Zauberflöte?

Die Zauberflöte is het laatste meesterwerk van ’s werelds bekendste componist: Wolfgang Amadeus Mozart. Het betreft een van de meest vertoonde, meest gespeelde en populairste opera’s uit de gehele muziekgeschiedenis. De show is een samenspel tussen klassieke opera en een zangspel. Al meer dan twee eeuwen charmeert dit muzikale sprookje met zijn diversiteit. Het boeiende plot van deze opera is net zo kleurrijk en oogverblindend als de prachtige muziek van Mozart. Het verhaal gaat om de machtsstrijd tussen de Koningin van de Nacht en Sarastro, de Hogepriester van het Zonnekoninkrijk. Uiteindelijk zal de overwinnende kracht van liefde en de macht van het goede de overhand hebben!

Tickets nu online te bestellen!