Unieke outdoor evenementenlocatie | Landgoed kasteel Limbricht

Unieke outdoor evenementenlocatie

Aan de rand van Sittard ligt verscholen in de natuur het landgoed van Kasteel Limbricht. Slechts 5 minuten rijden vanaf de A2 (afslag Born) komt u via de prachtige Allee met lindebomen terecht op het landgoed van Kasteel Limbricht. Het landgoed heeft een unieke outdoor evenementenlocatie. Gelegen tussen de voorburcht en hoofdburcht ligt de sfeervolle, ruime binnenplaats. Ideaal voor een evenement in de buitenlucht. De outdoor- evenementenlocatie grenst aan de kasteelgracht. De binnenplaats wordt voor verschillende outdoor evenementen gebruikt. Denk hierbij aan trouwceremonies en gangendiners, bedrijfsfeesten, groepsactiviteiten, filmavonden of verjaardagen. Andere soorten evenementen behoren ook tot de mogelijkheden voor deze outdoor evenementenlocatie. Bent u benieuwd hoe ons landgoed eruit ziet? Bekijk dan ons fotoalbum voor een sfeerimpressie.

Bekijk de foto's van onze zakelijke evenementen

Compleet verzorgd outdoor evenement

Op zoek naar een buitenevenement? Uw persoonlijke eventmanager gaat graag met u in gesprek om uw wensen vast te stellen voor het evenement op onze outdoor evenementenlocatie. Alles is mogelijk. Het verzorgen van audiovisuele middelen, stoelen in een opstelling naar keuze, een eigen catering en interactieve groepsactiviteiten en workshops behoort tot de mogelijkheden. Een feestavond met DJ waarbij het dak er af gaat behoort ook tot een van de oneindige opties die het landgoed te bieden heeft. Neem contact op met een van onze eventmanagers voor alle mogelijkheden op onze outdoor evenementenlocatie.

Slecht weer scenario

Onze outdoor evenementenlocatie is zeer sfeervol. Echter is het natuurlijk zonde als uw evenement in het water dreigt te vallen door slecht weer. Bij slecht weer kan uw evenement, indien de omstandigheden het toelaten, uitwijken naar een van onze feestzalen in de voorburcht van het landgoed. Zo bieden wij altijd een oplossing om uw evenement te laten slagen.