046 451 4444
Menu

Overnachten

Op een unieke locatie

Overnachten

bij landgoed kasteel limbricht

Vorstelijk overnachten doet u vanaf april 2020 bij Landgoed Kasteel Limbricht! Dan openen wij namelijk onze eerste B&B's in de voorburcht van ons kasteel. Genieten van rust, natuur en de prachtige omgeving, relaxt beginnen aan uw bruiloft(weekend) of overnachten tijdens een zakenreis, omringd door rust en voorzien van alle gemakken? B&B Landgoed Kasteel Limbricht is de perfecte plek. Combineer je overnachting met een heerlijk diner in ons Proeflokaal of ga op ontdekking in de mooie beboste omgeving rondom Landgoed Kasteel Limbricht.

De B&B's bevinden zich in een vleugel van het kasteel. Iedere kamer heeft een eigen ingang met aparte douche en toilet. De kamers beschikken tevens over een koelkast, airconditioning, verwarming, gratis WiFi, TV, Queensize bed en een eigen zitgedeelte.

Check beschikbaarheid

 

  • Vorstelijk overnachten op een unieke locatie
  • Te combineren met verschillende activiteiten

Sfeer

Impressies

Overnachten

op een unieke locatie

Wilt u komen overnachten en wilt u weten of onze B&B's op de door u gewenste dag(en) nog beschikbaar zijn? Vul het contactformulier in, inclusief de datum/data van uw voorkeur, en wij nemen spoedig contact met u op!