046 451 4444
Menu

Overnachten

Op een unieke locatie

Overnachten

in kasteel limbricht

Wilt u graag eens een overnachting in een kasteel meemaken? In Kasteel Limbricht kunt u vorstelijk overnachten in een van onze pas opgeleverde Bed and Breakfasts. Een perfecte plek om samen te genieten van geschiedenis en van natuur! We bieden zes verschillende, luxueuze kamers en in de ochtend een heerlijk, uitgebreid ontbijt. Bij ons ervaart u het echte vakantiegevoel en dat gewoon op eigen bodem.

Check beschikbaarheid

 

  • Vorstelijk overnachten op een unieke locatie
  • Te combineren met verschillende activiteiten

Uw verblijf in Kasteel Limbricht

Onze B&B's bevinden zich in de voorburcht van het kasteel. Onze kamers zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Iedere kamer heeft zijn eigen kleur en zijn eigen voordelen. Uw verblijf is altijd inclusief luxe ontbijt welke wordt geserveerd in de sfeervolle brasserie van Kasteel Limbricht. Ook stellen we gratis wandel- en fietsroutes beschikbaar en organiseren we leuke activiteiten! Van rondleidingen door het kasteel tot steptochten en een heuse Limburgse Elfstedentocht; waarbij u de prachtige provincie Limburg beter leert kennen.

Overnachten in Kasteel Limbricht in deze kamers

Onze B&B’s zijn recentelijk opgeleverd en dientengevolge voorzien van alle gemakken van de moderne tijd. We bieden in totaal zes kamers: ieder met zijn eigen kleur en voordelen. U kunt kiezen uit:

  • De gele kamer: kamer op de tweede verdieping met veel daglicht.
  • De blauwe kamer: onze B&B waar rust van geest en lichaam centraal komt te staan.
  • Het poortwachtershuisje: een luxueuze overnachting met twee verdiepingen
  • De rode kamer: de kamer bij uitstek voor een romantische overnachting.
  • De groene kamer: kamer op de begane grond met een losse slaapkamer.
  • De roze kamer: luxueuze kamer inclusief jacuzzi.

Meer weten over de voorzieningen in de kamers? Raadpleeg deze pagina.

 

Voordelen van een overnachting in Kasteel Limbricht

Overnachten in Kasteel Limbricht biedt een unieke ervaring die doordrenkt is van geschiedenis en charme. Ondanks de historische setting biedt Kasteel Limbricht moderne voorzieningen en luxe accommodaties. Gasten kunnen genieten van comfortabele kamers, luxe badkamers en faciliteiten zoals een jacuzzi op de kamer of een vrijstaand bad. Gelegen in het schilderachtige Limburgse landschap, biedt Kasteel Limbricht een prachtige omgeving om te verkennen. Gasten kunnen wandelen in de nabijgelegen natuur, fietsen door schilderachtige dorpjes of gewoon genieten van de rust en sereniteit van het platteland.

 

Meer dan alleen overnachten in Kasteel Limbricht

Een overnachting in ons kasteel kunt u ook prima combineren met de verschillende groepsactiviteiten of juist met een feest of zakelijk event. Niet alleen bieden wij ruime en moderne vergaderzalen aan, maar ook is Kasteel Limbricht een echte evenementlocatie, die ruimte biedt aan gezelschappen tot wel 2500 personen! Houd daarom er rekening mee dat er eventuele evenementen/partijen kunnen plaatsvinden gedurende uw verblijf waarvan u geluidsoverlast zou kunnen ervaren.

Sfeer

Impressies

Overnachten

op een unieke locatie

Wilt u komen overnachten en wilt u weten of onze B&B's op de door u gewenste dag(en) nog beschikbaar zijn? Vul het contactformulier in, inclusief de datum/data van uw voorkeur, en wij nemen spoedig contact met u op!