Personeelsfeest bij een Kasteel in Limburg | Landgoed kasteel Limbricht

Personeelsfeest bij een Kasteel in Limburg

Uw personeel bedanken voor hun keiharde inzet? Organiseer dan een personeelsfeest op onze unieke locatie in Limburg. Landgoed Kasteel Limbricht is een sfeervol landgoed, gelegen in Limbricht, aan de rand van Sittard. Het landgoed bestaat uit een voorburcht, een ruime binnenplaats en een hoofdburcht welke omgetoverd is tot vergaderburcht. De voorburcht wordt veelal gebruikt als de locatie voor het personeelsfeest in Limburg. De burcht biedt onderdak aan verschillende groepsactiviteiten twee eetgelegenheden en 8 feestzalen. Voor een personeelsfeest in Limburg kunt u ook gebruik maken van de ruime binnenplaats van Landgoed Kasteel Limbricht. Deze binnenplaats geeft een mooi uitzicht over de hoofdburcht die zorgt voor een historische twist aan uw personeelsfeest in Limburg.

Bekijk de foto's van onze zakelijke evenementen

Verzorgd van A tot Z

Landgoed Kasteel Limbricht verzorgt uw personeelsfeest in Limburg van A tot Z. Uw persoonlijke eventmanager stelt graag een personeelsfeest op maat voor u samen. Tijdens een personeelsfeest in Limburg kan o.a. worden genoten van een heerlijk sharing diner of lopend buffet. Onze keuken werkt enkel met dagverse producten uit onze streek. De keuken kan tevens kleine hapjes, zoals huisgemaakte amuses voor u bereiden. Tip! Voeg groepsactiviteiten toe aan uw personeelsfeest op ons landgoed in Limburg. De voorburcht biedt namelijk ook onderdak aan meerdere groepsactiviteiten. Denk hierbij aan een percussie workshop, een bier- of wijnproeverij of workshop boogschieten! Uniek, sfeervol en bovenal een waardevolle toevoeging aan uw personeelsfeest in Limburg.

Feestzalen

De voorburcht beschikt over 8 verschillende feestzalen. Ongeacht de grootte van het gezelschap is er voor ieder personeelsfeest een geschikte zaal. Een personeelsfeest in Limburg kan al worden georganiseerd vanaf 10 personen. Het landgoed kan echter tot wel 1500 personen ontvangen! Onze zalen kunnen multifunctioneel worden gebruikt. Theatervoorstellingen, zakelijke diners, workshops, presentatie, bruiloften, feestavonden.. Het zijn slechts enkele voorbeelden waarvoor de zalen gebruikt worden! De feestzalen hebben een warme en historische, maar toch ook een strakke uitstraling. Bekijk ons fotoalbum voor een sfeerimpressie.