Personeelsuitje op een historisch landgoed in Limburg | Kasteel Limbricht

Personeelsuitje op een uniek landgoed in Limburg

Vaste prik op de agenda van ieder bedrijf is het jaarlijkse personeelsuitje. Het team kijkt vaak lang uit naar dit uitje. Tijdens een personeelsuitje kunt u uw werknemers tevens ook bedanken voor hun onmisbare inzet voor het bedrijf. Verras uw collega’s daarom met een personeelsuitje op een unieke locatie, een heus kasteel! Via een lange oprijlaan met lindebomen komt u terecht op het landgoed van Kasteel Limbricht. Het kasteel is gelegen in Zuid-Limburg , is zeer goed te bereiken en beschikt over ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Het landgoed biedt vele mogelijkheden om een personeelsuitje te organiseren, zoals groepsactiviteiten, workshops, diners, feestavonden en nog veel meer.

Bekijk de foto's van onze zakelijke evenementen

Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor uw personeelsuitje

Het landgoed biedt een gevarieerd aanbod aan workshops en groepsactiviteiten. Denk hierbij aan de traditionele activiteiten tijdens een personeelsuitje zoals bowlen of aan leuke workshops zoals grillen op een originele Big Green Egg, ritmische percussie of échte Limburgse vlaaien bakken in de kasteelbakkerij. Bestaat uw team uit echte fijnproevers dan zijn de bier en wijnproeverijen misschien iets voor uw personeelsuitje.

Onze chefs bereiden dagelijks met enkel de beste ingrediënten de heerlijkste lunch-, borrel- en dinergerechten. Geniet bijvoorbeeld gezellig samen met uw team van een sharing dinner in de historische hoofdburcht. Na afloop kunt u naborrelen in een van onze feestzalen in de voorburcht of bij goed weer op de sfeervolle binnenplaats.

Uw persoonlijke eventspecialist vertelt u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden voor een personeelsuitje.

Personeelsuitjes tot wel 1500 personen

Het landgoed van Kasteel Limbricht kan personeelsuitjes van 5 tot wel 1500 personen organiseren. U ontvangt een aanbod dat volledig is afgestemd op uw wensen. Kasteel Limbricht organiseert uw gehele personeelsuitje tot in de puntjes.