046 451 4444
Menu

Review

Wij zijn benieuwd naar uw mening

Review

Beoordeel ons op TripAdvisor

Bedankt voor uw bezoek. Wij hechten veel waarde aan uw mening. Daarom zouden wij het erg waarderen als u een review zou kunnen achterlaten op  TripAdvisor.

 

Ontdek alle mogelijkheden

 Van onze unieke locatie

Naast Brasserie het Proeflokaal en Restaurant het Schapenhuis is er bij Landgoed Kasteel Limbricht nog veel meer te beleven. Of het nu gaat om een verjaardag, een trouwfeest, een familie-reünie, een afscheid, jubileum of bedrijfsfeest; Landgoed Kasteel Limbricht heeft een grote diversiteit aan zalen en faciliteiten om van iedere gelegenheid een onvergetelijke herinnering te maken. Wij werken op maat, waarbij uw ideeën en wensen te allen tijde centraal staan. Aansluitend delen we graag onze expertise en gastvrijheid om samen tot de allerbeste invulling te komen.

 

Groepsactiviteiten

Diverse activiteiten voor jong en oud

Combineer uw feestelijke gelegenheid met een leuke, sportieve en/of verrassende activiteit! Op Landgoed Kasteel Limbricht bieden wij een breed scala aan groepsactiviteiten en entertainment. Van boogschieten en bowlen tot een salsa workshop, casinospelen of wandeltocht/rondleiding; wij houden ervan om u te inspireren met voorbeelden en denken als geen ander met u mee om de perfecte invulling van uw feest te verzorgen. Kortom, Landgoed Kasteel Limbricht heeft alles in huis om uw feest of partij tot een groot succes te maken. Neem nu vrijblijvend contact op en bespreek uw wensen.

 

GROEPSACTIVITEITEN >

Daag ons uit...

Door de nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Entertrain Catering, Decoratie en Events zijn we bij Landgoed Kasteel Limbricht bijzonder flexibel op het gebied van decoratie, cateringmogelijkheden en faciliteiten zoals meubilair, tenten, springkussens en overig entertainment. Wij maken het niet vaak mee dat speciale wensen van onze gasten op Landgoed kasteel Limbricht niet uit te voeren zijn en gaan dan ook graag de uitdaging met u aan: hoe ziet úw droomfeest eruit? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend advies en een offerte!

 

NEEM CONTACT MET ONS OP >