046 451 4444
Menu

Terrassen

Sfeervol genieten

Terrassen

Stadspark Kasteel Limbricht

Na 7 maanden is het zover, we mogen weer het terras op! Vanaf 28 april zijn de poorten van het kasteel weer geopend. Tijdens de sluiting hebben we zeker niet stil gezeten. We hebben een beroep gedaan op ons creatief vermogen en presenteren u vol trots  "Stadspark" Landgoed Kasteel Limbricht!

3 keuzes

    • Lunch
  • Borrel
  • Diner

Kies uit een lunch, borrel of diner. We werken met vaste tijdstippen, waarbij het enkel mogelijk is om gerechten van de lunch tijdens deze tijdstippen te reserveren, dit geldt ook voor de borrel en diner. Bij het plaatsen van de reservering betaalt u meteen uw maaltijd. Op locatie geeft u uw menukeuzes door en de chef gaat voor u aan de slag. In de menukaarten vindt u terug wat er is inbegrepen bij de prijs. Drankjes rekent u achteraf op locatie af. Scroll snel verder, proef alvast de sfeer en reserveer direct jullie plekje.

Bekijk ook de veel gestelde vragen

Lunch

12.00 - 14.00 uur

MENUKAART Lunch >     Reserveren Lunch >

 

Borrel

14.00 - 16.00 uur

Borrelkaart >     Reserveren Borrel >

 

Diner

16.00 - 18.00 uur

MENUKAART diner >     Reserveren Diner >

Spontaan bezoek

12.00 - 18.00 uur

Naast het terras op het binnenplein zal er ook een terras op voor de hoofdburcht gecreëerd worden. Ook hier bent u welkom voor een lekker hapje en drankje te nuttigen. Reserveren hiervoor doet u niet op voorhand maar bij de poort van het kasteel. Op dit terras werken we met een aangepaste kaart. Let op: vol = vol

KAART spontaan bezoek >