046 451 4444
Menu

Assistent manager Events & F&B

Landgoed Kasteel Limbricht

Let op: deze vacature is gesloten, solliciteren is niet meer mogelijk

Assistent manager Events & F&B

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die een uitdaging zoekt waarin het beste van 2 werelden gecombineerd kan worden. Namelijk een combinatie tussen het aansturen/meewerken in de horeca en tijdens events én het op kantoor werken waarbij je de sales- eventmanager ondersteunt.

WAT GA JE DOEN?

Als assistent van onze sales en event manager heb je dagelijks telefonisch en via e-mail contact met onze gasten. Dit kunnen vragen zijn over de eet- en drinkmogelijkheden, vergadermogelijkheden maar ook vragen over de activiteiten en events die wij wekelijks organiseren. Je voorziet hierbij de gasten van de juiste informatie en verwerkt de reserveringen. Daarnaast stel je ook offertes op voor aanvragen op maat. Je vertaalt de reserveringen in duidelijke weekoverzichten zodat de collega’s van de horeca en de keuken weten wat ze te wachten staat. Op termijn kun je groeien in deze functie waarbij je steeds meer taken zelfstandig gaat uitvoeren, zoals het voeren van gesprekken met gasten om de wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken.

Het andere deel van de functie bestaat uit het assisteren van de F&B manager. Je werkt hierbij mee op de vloer en stuurt medewerkers aan. Je bent op dat moment het aanspreekpunt van het team en zorgt dat het event of het feest perfect verloopt. Je bent de contactpersoon richting de gast en vertaalt hun wensen in een duidelijke instructie richting het personeel en daardoor zorg je ervoor dat alles naar wens verloopt. Je speelt hierbij in op onverwachte situaties en communiceert met de F&B manager indien er bijzonderheden zijn. Je denkt mee over verbeterpunten en hebt een actieve bijdrage om het team nog beter te laten presteren.

WIE ZOEKEN WIJ?

Het zit van nature in je om service te verlenen. Je kunt snel inschatten wat onze gasten nodig hebben en speelt daar op een persoonlijke en spontane manier op in. Je werkt correct en voorziet onze gasten van informatie en advies. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bruist van de energie en wilt graag net die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten een perfecte beleving hebben. Je bent flexibel en denkt in oplossingen. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. Je vindt het niet erg om in de drukke periodes te knallen en te werken in de weekenden, op feestdagen en tijdens vakanties.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

In deze functie zijn er mogelijkheden om je te ontwikkelen waarbij je steeds meer taken en verantwoordelijkheden krijgt. Je komt te werken in een dynamische omgeving met een gedreven team. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de horeca CAO. We bieden een arbeidsovereenkomst voor 38 uur per week aan. Op termijn behoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

over landgoed kasteel limbricht

Bij Landgoed Kasteel Limbricht kunnen onze gasten sfeervol genieten in een bijzondere ambiance die historie ademt. Door de eigentijdse inrichting in het huiselijke Proeflokaal, het hart van Landgoed Kasteel Limbricht, voelt iedereen zich meteen thuis. Het trotste middelpunt van het landgoed is de eeuwenoude hoofdburcht die is omgetoverd tot vergaderburcht. Tevens zijn er in de voorburcht verschillende sfeervolle feestzalen gerealiseerd die onder andere gebruikt worden voor bruiloften, bedrijfsfeesten of andere feesten en partijen. Daarnaast is ook een sfeervolle binnenplaats die kan worden ingezet als outdoor eventlocatie en een groot terras met uitzicht over het landgoed. De onlangs gerealiseerde B&B’s maken het plaatje compleet waarbij de gasten kunnen overnachten op het landgoed.

Solliciteren

Tot binnenkort?

Spreekt deze vacature jou aan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Vul dan het formulier op deze pagina in of stuur jouw sollicitatiebrief en CV per e-mail naar hrm@entertraingroup.nl.  We nodigen je daarna graag uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie waarbij je zelf onze veelzijdige, prachtige locatie kunt aanschouwen.