046 451 4444
Menu

Vacature Horecamedewerker

Landgoed Kasteel Limbricht

Horecamedewerker (M/V)

Juist nu in deze tijd willen wij, zodra we weer open mogen, op een verantwoorde manier onze gasten laten genieten van de veelzijdigheid die Kasteel Limbricht te bieden heeft. Daarom zijn wij op zoek naar horecatoppers die onze gasten een zo hoogwaardig mogelijke ervaring bezorgen! Samen met je collega’s zorg je voor gastvrijheid en kwaliteit.

 

Wat ga je doen

Als horecamedewerker ben je werkzaam op de voorgrond van ons bedrijf en daarmee een visitekaartje van Landgoed Kasteel Limbricht. Je bent werkzaam in het proeflokaal waar onze gasten overheerlijk kunnen dineren en daarnaast werk je ook in het paviljoen dat midden op het grote terras ligt waar je gasten verwelkomt, de bestelling opneemt, met de gasten afrekent en de drankjes maakt. Daarnaast hebben we ook een afhaalconcept waarbij jij er voor zorgt dat de gast de juiste gerechten mee krijgt en thuis kan genieten van onze gerechten. Ook kan het zijn dat je werkzaam bent bij een van de vele activiteiten die wij organiseren zoals wandeltochten, kinderactiviteiten, dinnershows en nog veel meer. Ook zijn er geregeld feesten en partijen op ons landgoed waarbij jij de gasten van de nodige hapjes en drankjes voorziet. Er is genoeg afwisseling in het werk waarbij alles draait om jouw gastvriendelijke houding en uitstraling.

 

Wie zoeken wij?

Het bewaken én behouden van de kwaliteit ervaar je als vanzelfsprekend. Je werkt snel en het zit van nature in je om service te verlenen. In deze functie is het belangrijk dat je goed met anderen kunt samenwerken. Een collegiale houding is dan ook een must. Inschatten wat onze gasten nodig hebben en daar op een persoonlijke en spontane manier op inspelen, dat is waar het om draait. En daar zet jij graag die stap extra voor. Daarnaast herken jij jezelf onderstaande punten:

  • Je bent representatief, vriendelijk en gastvrij;
  • Je bent spontaan en communicatief vaardig;
  • Je bruist van het enthousiasme en energie;
  • Je bent een doorzetter en weet van aanpakken;
  • Je bent betrokken en functioneert goed in drukke situaties;
  • Je bent echte teamspeler, maar kunt ook zelfstandig werken;
  • Ervaring is een soortgelijke functie is een pré.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een unieke werklocatie met een veelzijdig concept;
  • Een afwisselende baan in een dynamische omgeving met een gedreven en jong team;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Doorgroeimogelijkheden in verschillende richtingen;
  • Wij hebben mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor 24, 32 of 38 uur per week maar ook mogelijkheden voor oproepcontracten. In overleg kunnen we samen het aantal uren per week bepalen;
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
  • Pensioenreglement conform pensioenfonds Horeca en Catering.

over landgoed kasteel limbricht

Bij landgoed kasteel Limbricht kunnen onze gasten kunnen sfeervol genieten in een bijzondere ambiance die historie ademt. Door de eigentijdse inrichting in het huiselijke Proeflokaal, het hart van Landgoed Kasteel Limbricht, voelt iedereen zich meteen thuis. Het trotste middelpunt van het landgoed is de eeuwenoude hoofdburcht die is omgetoverd tot vergaderburcht. Tevens zijn er in de voorburcht verschillende sfeervolle feestzalen gerealiseerd die onder andere gebruikt worden voor bruiloften, bedrijfsfeesten of andere feesten en partijen. Daarnaast is ook een sfeervolle binnenplaats die kan worden ingezet als outdoor eventlocatie en een groot terras met uitzicht over het landgoed.

Solliciteren

Tot binnenkort?

Spreekt deze vacature jou aan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV per e-mail naar hrm@entertraingroup.nl.  We nodigen je daarna graag uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie waarbij je zelf onze veelzijdige prachtige locatie kunt aanschouwen.

Vacature Gesloten