046 451 4444
Menu

Vaderdag!

Voor elke papa iets leuks

Omdat elke vader uniek is en we natuurlijk alle papa's op een passende manier willen verrassen hebben we een top-3 samengesteld met de leukste ideeën voor Vaderdag. Bekijk alle mogelijkheden en reserveer direct door te klikken op uw favoriete cadeau.

Salvius Cadeaupakket

Echt speciaal bier

Opzoek naar echt een leuk speciaal-bier pakket? Kies voor het Salvius cadeaupakket. Een heerlijk amberkleurig bier, gearomatiseerd met salie. Het bier is vernoemd naar de heilige Sint Salvius en het nabijgelegen Salviuskerkje. Bestel nu het Salvius speciaalbier in een 0.75 liter fles mét twee bijbehorende glazen voor slechts €15,-!

€15,-

BESTEL NU >

Aardbeientocht

U start vanuit Landgoed Kasteel Limbricht met een heerlijke wafel met aardbeien, koffie/thee voor de volwassenen en aardbeienranja voor de kids. Vanuit hier loopt u middels een fotospeurtocht (+/- 5km)  door het prachtige en ongerepte Limbrichterbos langs twee stops waarbij u van aardbeienversnaperingen: aardbeien in een jasje van chocolade en een echte aardbeien-smoothie kunt genieten. Bij terugkomst ontvangt u nog een heerlijk ijsje met aardbeien. Onderweg kunt u uw aardbeienkennis testen met een echte aardbeienquiz.

Volwassenen €12,95

Kids €7,95

Datum 20 juni

Bekijk alle info >

Bites & beers Borrelbox

Vaderdag vier je natuurlijk samen. Toe aan quality time? Verwen jezelf of iemand anders met dit overheerlijke verwenpakket. In de box vindt u diverse soorten vleeswaren, een Cheese Heaven en nog veel meer lekkere hapjes. U bepaalt zelf hoeveel biertjes en wijntjes u erbij besteld. (optioneel)

€19,50 voor twee personen

€39,50 voor vier personen

bestel nu >