046 451 4444
Menu

Rally

Wie Sjoan os Limburg is

Geniet van Limburg

Kiek us wie Sjoan ūü§©

Na het succes van de 11-stedentocht hebben we een nieuwe rally uitgeschreven. We hebben alles uit de kast gehaald om u een top dagje uit te bieden. Een leuke route in combinatie een heerlijke versnaperingen. De route gaat door een aantal plaatsjes door heel Limburg waar u niet direct aan denkt maar wel erg mooi zijn om te bezoeken (andere plekjes dan de 11-stedentocht). De bestemmingen bereikt u door het navigeren op verschillende manieren (oa kaartlezen en coördinatenpuzzels) waarbij samenwerking de key is. Wij zorgen bij vertrek en terugkomst voor een hapje en voorzien u ook van een rijkelijk gevulde lunch- en borrelbox. Ook voor de kids hebben we deze keer een rallyboek met opdrachten en puzzels.

reserveren >

Prijzen

Volwassenen: ‚ā¨ 24,95 p.p.

Kinderen: ‚ā¨ 12,50 p.p.

Prijs is inclusief alle bovengenoemde versnaperingen, route en hand-out met leuke weetjes over ''steden''

Invulling versnaperingen start- en einde week 21:

Door de week: Ontvangst met appeltaart en bij terugkomst geniet u van een portie Funky Frites.

Weekend: Ontvangst met appeltaart en bij terugkomst een portie saté van de Ofyr.

reserveren >

Vegetari√ęr of zwanger? Het is geen probleem om hier rekening mee te houden. Stuur na het reserveren even een mailtje naar info@kasteel-limbricht.nl en we passen de versnaperingen graag voor u aan. Helaas kunnen wij met andere uitzonderingen / allergie√ęn bij de invulling van deze activiteit geen rekening houden.

Ook willen we u vragen om per auto een aparte reservering te maken. En is tijdens de tocht een smartphone met internet vereist om goed te kunnen navigeren.

reserveren >

 

  • De leukste √©n verantwoordste manier om er even uit te gaan
  • Tocht van +/- 105 km
  • Geschikt voor het hele gezin

Aanmelden

Klik op onderstaande link om te reserveren

reserveren >