046 451 4444
Menu

Rally

Wie Sjoan os Limburg is

Geniet van Limburg

Kiek us wie Sjoan šŸ¤©

Na het succes van de 11-stedentocht hebben we een nieuwe rally uitgeschreven. We hebben alles uit de kast gehaald om u een top dagje uit te bieden. Een leuke route in combinatie een heerlijke versnaperingen. De route gaat door een aantal plaatsjes door heel Limburg waar u niet direct aan denkt maar wel erg mooi zijn om te bezoeken (andere plekjes dan de 11-stedentocht). De bestemmingen bereikt u met uw eigen auto door het navigeren op verschillende manieren (oa kaartlezen en coƶrdinatenpuzzels) waarbij samenwerking de key is. Ook voor de kids hebben we ook een rallyboek met opdrachten en puzzels. (Openingstijden van kerkjes langs de route kunnen variƫren en zullen helaas niet allemaal geopend zijn voor een kijkje op doodeweekse dagen)

Wij zorgen bij vertrek voor een kopje koffie en stukje gebak. Voor onderweg voorzien wij u van een rijkelijk gevulde lunch- en borrelbox. Bij terugkomst staat er nog een portie verse friet met topping op u te wachten!

reserveren >

Prijzen

Volwassenen: ā‚¬ 24,95 p.p.

Kinderen: ā‚¬ 16,50 p.p.

Prijs is inclusief alle bovengenoemde versnaperingen, route en hand-out met leuke weetjes over ''steden''.

 

reserveren >

Vegetariƫr of zwanger? Het is geen probleem om hier rekening mee te houden. Stuur na het reserveren even een mailtje naar info@kasteel-limbricht.nl en we passen de versnaperingen graag voor u aan. Helaas kunnen wij met andere uitzonderingen / allergieƫn bij de invulling van deze activiteit geen rekening houden.

Ook willen we u vragen om per auto een aparte reservering te maken. En is tijdens de tocht een smartphone met internet vereist om goed te kunnen navigeren.

reserveren >

 

  • De leukste manier om er even uit te gaan
  • Tocht van +/- 105 km
  • Geschikt voor het hele gezin

Aanmelden

Klik op onderstaande link om te reserveren

reserveren >