046 451 4444
Menu

Wijnenproeverij

Een Magische Wijnervaring bij Kasteel Limbricht

Wijnproeverij

vrijdag 17 mei

Ontdek de betovering van wijn in het sprookjesachtige Landgoed rondom Kasteel Limbricht op vrijdag 17 mei. Laat uw zintuigen prikkelen tijdens een exclusieve wijnproeverij, waar we meer te weten komen over diverse wijnen en uiteraard gaan proeven!

Bij aankomst op het kasteel wordt uw verwelkomd met een verfijnde amuse, vergezeld van een sprankelende mousserende wijn om de avond feestelijk in te luiden. Vervolgens neemt ervaren sommelier Patrick Franken u mee op een reis door het rijke palet van wijnen. Ontdek drie verfijnde witte wijnen, gevolgd door een verrukkelijke rosé en twee betoverende rode wijnen.

Gezeten in het prachtige decor van Kasteel Limbricht, omringd door zachte achtergrondmuziek en de subtiele glinstering van opgehangen lampjes, belooft deze avond een onvergetelijke ervaring te worden. (Bij slecht weer zal een van de historische zalen van het kasteel het decor vormen voor deze bijzondere avond).

Om de ervaring compleet te maken, wordt een heerlijke borrelplank geserveerd. De luxe borrelplank, zorgvuldig samengesteld om perfect te harmoniëren met de wijnen, biedt een scala aan smaken om te ontdekken en van te genieten.

Mis deze kans niet om de wereld van wijn te verkennen in de majestueuze omgeving van Kasteel Limbricht. Reserveer nu uw plek voor deze onvergetelijke wijnproeverij en laat u verrassen door de verrukkelijke smaken die op u wachten. Prijs per persoon: €59,50.

Het aantal plekken is zeer gelimiteerd dus wacht niet te lang met reserveren. Ook ideaal als cadeau voor een speciale gelegenheid.

luxe wijnproeverij

 

  • Luxe wijnproeverij op bijzondere locatie
  • Unieke samenwerking tussen Kasteel Limbricht, Nice Wine en Limburg Wine Trails
  • Avondvullend programma

In een notendop

Ontvangst: 19.00u - 19.30u

€ 59,95 p.p.

Luxe wijnproeverij. Mix van 3x wit, 1x rosé en 2x rood (diverse wijnhuizen)

Luxe borrelplank

Avondvullend programma ( +/- 23.00 einde)

Dineren in het Proeflokaal op voorhand mogelijk

Reserveren

reserveren >