Zakelijke evenementen regelen? | Dè locatie! | Landgoed Kasteel Limbricht

De perfecte locatie voor al uw zakelijke evenementen

Organiseert u binnenkort een zomerevent, bedrijfsbarbecue, personeelsfeest, bedrijfspresentatie, seminar, vergadering of relatiedag? Boek onze unieke en inspirerende locatie voor uw zakelijke event! Landgoed Kasteel Limbricht is goed bereikbaar en beschikt over meerdere multifunctionele ruimtes. Alle ruimtes zijn zowel los als in combinatie te gebruiken.

Bekijk de foto's van onze zakelijke evenementen

U kunt bij ons terecht voor onder andere:


Dé locatie voor uw zakelijke evenement!

Organiseert u binnenkort een bedrijfspresentatie, personeelsfeest, seminar, vergadering of relatiedag? Boek onze unieke en inspirerende locatie voor uw zakelijke event! Landgoed Kasteel Limbricht is goed bereikbaar en beschikt over meerdere multifunctionele ruimtes. Alle ruimtes zijn zowel los als in combinatie te gebruiken. Ontvangst met een kopje koffie of thee en vervolgens gebruik maken van een van de zalen als vergaderlocatie? Of bent u op zoek naar een locatie om uw complete personeelsfeest te organiseren? Het is ook mogelijk om onze volledige locatie af te huren. U zult versteld staan van de uitgebreide mogelijkheden en het uiteindelijke totaalconcept dat wij, in samenwerking met Entertrain Events, bieden!

Oneindig veel mogelijkheden

Ondanks de Middeleeuwse sferen zijn alle audiovisuele voorzieningen van deze tijd. Voor zakelijke events zoals een vergadering, seminar of bedrijfspresentatie staan geluidsapparatuur, draadloze microfoons, beamer met scherm en laptop tot uw beschikking. Een zakelijke bijeenkomst op Kasteel Limbricht is perfect te combineren met een rondleiding door het kasteel, een drankje in het Proeflokaal of een korte wandeling door de natuurrijke omgeving. Als het mooi weer is, kan er een toevlucht worden genomen tot het gezellige terras voor het Proeflokaal of op de nieuw aangelegde vlonder in het midden van de binnenplaats.