Moederdagontbijt bij Kasteel Limbricht - Voor de hele familie

Moederdag festijn


Met het hele gezin aan één lange tafel bourgondisch genieten op onze sfeervolle binnenplaats? Landgoed Kasteel Limbricht is dé locatie bij uitstek om op Moederdag te genieten met het hele gezin. Wij serveren van 10:00 tot 12:30 uur een uitgebreid moederdagontbijt. Prijzen bedragen € 24,50 p.p. voor volwassenen en € 12,50 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Het ontbijt wordt geserveerd inclusief koffie, thee, jus d’orange en melk. Kinderen tot 4 jaar ontbijten gezellig gratis mee! Daarnaast worden de moeders hartelijk ontvangen met een glaasje prosecco. Bij goed weer worden er o.a. eieren op diverse manieren live bereid op de Ofyr en plaatsen we een springkussen voor de kids. Bij slecht weer ontvangen wij u in een van de historische ruimtes in de voorburcht. Verdient uw mama, oma of schoonmoeder het ook om eens heerlijk verwend én verrast te worden? Bekijk de invulling hieronder en reserveer nu!

Moederdag ontbijt = VOL


Koud

Kasteelbrood I Croissantjes I Diverse zachte broodjes I Diverse harde broodjes I Chocolade- en breekbroden

Yoghurt I Vers fruit I Granola I Muesli

Luxe beleg

Gerookte ham I Kipfilet I Rosbief I Gerookte zalm I Verschillende soorten kazen I Diverse vleeswaren uit charcuterie I Verschillende soorten paté I Zoet beleg

Warme gerechten

Roerei met spek I Aspergesoep | Groentesoep I Kippenpasteitje I Beenham in champignonroomsaus

Dessert

Chocomousse


Restaurant het Schapenhuis

Ook restaurant het Schapenhuis pakt groots uit deze Moederdag. Bekijk het menu hieronder en reserveer uw plaatsen tijdig.


Reservering Moederdag diner

Contactinformatie

manvrouw(Kinderen tot 4 jaar gratis)