046 451 4444
Menu

High Tea

High Tea

LEKKER SAMEN GENIETEN....

Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor een high tea? Wat dacht u dan van een high tea in Limburg op een echt kasteel? Bij Kasteel Limbricht kunt u rekenen op een high tea vol met verse producten, waarvan u kunt genieten op ons prachtige terras met uitzicht over het Limburgse landschap. Bij onze high tea zijn onder andere inbegrepen:

  • Verse kop soep
  • Tramezzini
  • Focaccia
  • Waldkorn brood met beleg
  • Scones met zelfgemaakte room
  • Diverse soorten jam
  • Macarons
  • Brownies
  • Verse munt

Onze high tea kost u €29.50 per persoon. Diverse soorten thee zijn bij de prijs inbegrepen, maar voor andere dranken betaalt u op nacalculatie. We kunnen onze high tea vegetarisch en zwangerschapsproof aanbieden. Helaas kunnen we voor overige allergieën/dieetwensen de invulling niet aanpassen. Benieuwd of u deel kunt nemen aan de high tea? Stuur dan even een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

Kosten High tea to go

Het unieke bij Kasteel Limbricht is dat u uw high tea ook kunt komen afhalen, zodat u het zelf kunt eten op een plek naar wens. Dit is ideaal, wanneer u bijvoorbeeld tijdens een van uw wandelingen door het gebied een stop wilt maken om te picknicken. De kosten van onze high tea to go bedragen €27.50 per persoon.

Energie voor leuke activiteiten?

Als u na de luxueuze high tea zin heeft om wat actiefs te doen, dan kunt u ook bij Kasteel Limbricht terecht voor leuke groepsactiviteiten. Niet alleen kunt u bij ons prachtige wandelingen maken, maar ook bieden wij steptochten en autotochten door Limburg aan. Bovendien kunt u bij ons een workshop volgen, zoals een percussie of grill workshop. Heeft u genoeg thee gedronken, maar wel nog zin in een lekker drankje? Probeer dan eens onze bier- of wijnproeverij uit met uw gezelschap. Lekker en leerzaam!

Een smakelijke high tea in ons kasteel

Een unieke high tea in Zuid-Limburg vindt u bij Kasteel Limbricht. Niet alleen bieden wij heerlijke verse producten en diverse theesoorten aan in een prachtige natuurrijke omgeving, maar ook kunt u bij ons de high tea combineren met leuke activiteiten voor een compleet middagje uit. Een high tea in Kasteel Limbricht is een ervaring die u niet snel zult vergeten. Reserveer nu en kom zelf langs om te genieten.

Babyshower combineren met een high tea?

Kasteel Limbricht biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke babyshower of babyborrel gecombineerd met een verfijnde high tea. Laat u verwennen met een selectie van heerlijke zoete en hartige lekkernijen, geserveerd op porseleinen servies, terwijl u geniet van de gezellige ambiance. Of u nu een babyshower viert of een babyborrel organiseert, Kasteel Limbricht biedt een unieke ervaring. De high tea bij Kasteel Limbricht is de perfecte aanvulling op uw babyshower of babyborrel. Meer weten? Neem dan zeker contact met ons op!

Bij ons

Proeflokaal of terras

€ 29,50 p.p. (minimaal 2 personen)

reserveren >

To go

Op de bank of aan de keukentafel

€ 27,50 p.p. (minimaal 2 personen)

reserveren to go >

 

Ook heel leuk

Een compleet middagje uit

De high tea combineren met een leuke activiteit! Kasteel Limbricht is gelegen aan de rand van het Limbrichterbos en we stellen gratis wandelroutes ter beschikking. Ook het bijboeken van een steptocht is mogelijk en super leuk!