046 451 4444
Menu

High Tea

High Tea

LEKKER SAMEN GENIETEN....

Landgoed Kasteel Limbricht presenteert een High Tea! Onder andere een heerlijk soepje, tramezzini, focaccia en waldkorn brood met beleg, scones met huisgemaakte room, diverse soorten jam, macarons, brownies, verse munt… Genieten met een grote 'G' 🙂

Lekker samen genieten van mooie verse producten en zoetigheid... Kies voor bij ons of to go, klik op reserveren en vul direct het reserveringsformulier in, dan zorgen wij dat alles voor u klaar staat. Thee (diverse soorten) is bij de prijs inbegrepen, overige dranken betaald u op nacalculatie. Wij kunnen de high tea vegetarisch en zwangerschapsproof aanbieden. Helaas kunnen we voor overige allergieën / dieetwensen de invulling niet aanpassen. Benieuwd welke producten welke wel of niet geschikt zijn? Stuur dan even een mailtje. Wilt u al binnen 24uur genieten van de high tea? Bel dan 046-451-4444 en vraag naar de mogelijkheden.

 

  • Een gezellige middag gegarandeerd
  • Feestelijk ontvangst met prosecco in één klik geregeld

Bij ons

Proeflokaal of terras

€ 29,50 p.p. (minimaal 2 personen)

reserveren >

To go

Op de bank of aan de keukentafel

€ 27,50 p.p. (minimaal 2 personen)

reserveren to go >

 

Ook heel leuk

Een compleet middagje uit

De high tea combineren met een leuke activiteit! Kasteel Limbricht is gelegen aan de rand van het Limbrichterbos en we stellen gratis wandelroutes ter beschikking. Ook het bijboeken van een steptocht is mogelijk en super leuk!

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.