046 451 4444
Menu

Bedrijfsfeest locatie

Bedrijfsuitje

Van a tot z geregeld

Kasteel Limbricht biedt een betoverende setting voor uw volgende bedrijfsfeest, waar geschiedenis en luxe samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Gelegen in het pittoreske Limburgse landschap, straalt ons kasteel een unieke charme uit die uw evenement naar een hoog niveau tilt. Met de imposante architectuur, weelderige tuinen en smaakvolle interieurs bieden wij een sfeervolle ambiance die perfect past bij elke zakelijke bijeenkomst. Van gala-avonden tot teambuildingactiviteiten, we beloven de bedrijfsfeestlocatie te zijn die uw gasten versteld doet staan en uw bedrijfsfeest tot een onvergetelijk succes maakt. Het kasteel biedt ruimte tot 2.500 man, dus er is voor ieder bedrijf wat wils!

Organiseert u binnenkort een bedrijfspresentatie, personeelsfeest, seminar, vergadering of relatiedag? Boek onze unieke en inspirerende locatie voor uw zakelijke event. Landgoed Kasteel Limbricht is goed bereikbaar en beschikt over meerdere multifunctionele ruimtes. Alle ruimtes zijn zowel los als in combinatie te gebruiken. U zult versteld staan van de uitgebreide mogelijkheden en het uiteindelijke totaalconcept dat wij, in samenwerking met Entertrain Events, bieden!

Alles voor uw event

Of heeft u speciale en originele ideeën of wensen? Wij staan altijd open voor suggesties en stellen graag een programma op maat voor u samen.

Combineer uw bedrijfsfeest met activiteiten

Een bedrijfsfeest op Kasteel Limbricht is perfect te combineren met een rondleiding door het kasteel, een van de vele workshops of een korte wandeling door de natuurrijke omgeving. Als het mooi weer is, kunt u ook plaatsnemen op het gezellige terras voor het Proeflokaal of op de nieuw aangelegde vlonder in het midden van de binnenplaats. Maak uw bedrijfsfeest nu dus ook compleet met een van onze leuke groepsactiviteiten.

Kasteel Limbricht als de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest

Wat u ook voor ideeën heeft voor uw volgende bedrijfsfeest, kies Kasteel Limbricht als uw locatie. Wij regelen uw zakelijk evenement van A tot Z. Onze historische locatie is van alle moderne gemakken voorzien. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor alle audiovisuele apparatuur voor eventuele presentaties. Met uw persoonlijke eventmanager stelt u uw bedrijfsfeest op maat samen, want wij bieden een totaalconcept. We verzorgen meer dan alleen de unieke locatie; ook wat betreft de catering en eventuele arrangementen staan wij voor u klaar. Maak er bijvoorbeeld een leuk bedrijfsfestival met foodtrucks van en maak indruk op jouw gasten!

Onder het motto ‘zien is geloven’ nodigen wij u van harte uit om onze locatie met eigen ogen te komen bekijken! Wij geven u met plezier en vrijblijvend een rondleiding op ons landgoed en wisselen aansluitend graag met u van gedachten hoe al uw wensen en ideeën in te passen in een bedrijfsfeest om nooit te vergeten.

Kom kennis maken

Maak een afspraak

Onder het motto ‘zien is geloven’ nodigen wij u van harte uit om onze locatie met eigen ogen te komen bekijken! Wij geven u met plezier en vrijblijvend een rondleiding op ons landgoed en wisselen aansluitend graag met u van gedachten hoe al uw wensen en ideeën in te passen in een evenement om nooit te vergeten.