Groepsactiviteiten in Limburg | Unieke locatie | Kasteel Limbricht

Groepsactiviteiten


Op zoek naar leuke groepsactiviteiten in Limburg? Kasteel Limbricht combineert leuke groepsactiviteiten en een unieke, sfeervolle locatie als geen ander! Wij bieden activiteiten voor zowel grotere groepen als kleine gezelschappen. Even lekker ontspannen en plezier maken? Kom met uw vrienden of gezin bowlen. Of geniet van een heerlijke high tea vanaf 4 personen in ons Proeflokaal. Iedereen kan meedoen, van opa en oma tot de kleintjes. Liever een programma op maat dat past bij uw wensen, budget en samenstelling van de groep? Ook dát is mogelijk! De keuze aan groepsactiviteiten in Limburg is eindeloos.

Staan kennismaking en teambuilding centraal? Of heeft u speciale en originele ideeën of wensen? Wij staan altijd open voor suggesties en stellen graag een programma op maat voor u samen. Een combinatie van meerdere groepsactiviteiten is uiteraard ook mogelijk. Alle activiteiten zijn na afloop perfect te combineren met een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Wat dacht u van de combinatie bowlen en sharing diner of boogschieten en borrelen in het Proeflokaal? Heeft u specifieke wensen of een activiteit in gedachten die er niet tussen staat? Neem contact met ons op voor een voorstel op maat!

Bowlen

Bowling is voor iedereen! Een gezellig avondje uit met collega’s of vrienden of gewoon een uurtje bowlen met uw gezin. Onze bowlingbaan is volledig ingericht in historische sferen: met een ridder thema. Natuurlijk helpen wij de allerkleinsten graag een handje. Wij hebben lichtgewicht bowlingballen, zodat ze makkelijker de pins kunnen raken. Mochten ze de kunst van het gooien nog niet onder de knie hebben dan zetten wij de zijbumpers omhoog. 6 bowlingbanen die geschikt zijn voor maximaal 6 personen per baan.

€ 24,50 per baan per uur

Boogschieten Limburg

Bent u op zoek naar een actief en gezellig groepsuitje in de regio? Dan is boogschieten in Limburg een schot in de roos! Een spannende activiteit voor tijdens een bedrijfsuitje, sportdag, vrijgezellenfeest en familiedag! Boogschieten vergt opperste concentratie en volledige focus, want iedereen wil natuurlijk de roos raken en winnen. Deze activiteit duurt +/- een uur en is te boeken vanaf 10 personen.

€ 14,50 p.p.

Workshop vlaai bakken

Tijdens deze workshop leert u met collega's, vrienden of familie de fijne kneepjes van het bakkersvak. Leer een echte Limburgse vlaai bakken en geniet daarna gezamenlijk van uw eigen bakkunsten of neem een stuk mee naar huis. Deze workshop is te boeken vanaf 10 personen. Maximaal 12 pers. per ronde, meerdere rondes mogelijk. Een ronde duurt +/- 1,5 uur.

€ 24,50 p.p.

Grillworkshop

Word een echte grillmaster tijdens onze grill workshop! Een workshop voor de echte barbecue liefhebbers! Leer grillen en bakken op een echte Big Green Egg of Ofyr. Regel de temperatuur en grill het perfecte stukje vlees. Deze workshop garandeert een avond vol zelf bereide culinaire hoogstandjes van de grill. De grill workshop is te boeken vanaf 10 personen. In de wintermaanden november t/m februari maken wij er een échte winterbarbecue van met de Big Green Egg en Ofyr! Uiteraard mogen de bereide gerechten ook door de deelnemers geproefd worden.

€ 49,50 p.p.

Bierproeverij

Tijdens de heerlijke bierproeverij leert u alles over de diverse biersoorten. U leert waar ze vandaan komen, maar ook om de smaken te herkennen. Een echte bierkenner schotelt u een fraaie selectie bieren voor. Van streekbieren tot exotische fruit biertjes. Wij verrassen u met een mix van verschillende bieren. Bij het proeven van de bieren serveren wij kasteelbrood met een aantal tapenades. De bierproeverij is te boeken vanaf 6 personen.

€ 24,50 p.p.

Wijnproeverij

De voorkeur qua wijn verschilt van persoon tot persoon. Kiest u voor zoet en fruitig of toch voor vol en krachtig? In onze wijnproeverij neemt onze vinoloog u mee langs de verschillende streken en smaken. Hij vertelt waar de wijnen vandaan komen en hoe u het beste kunt proeven. Dat is al een kunst op zich! Bij het proeven van de wijnen serveren wij kasteelbrood met een aantal tapenades. De wijnproeverij is te boeken vanaf 6 personen.

€ 24,50 p.p.

High Tea

Neem plaats in de kruidentuin of in het Proeflokaal voor onze heerlijke High Tea. Wij serveren een ruime keuze aan verse thee soorten. U start de High Tea met een soepje vooraf en u krijgt daarna scones met huisgemaakte room, diverse soorten jam, hartige mini broodjes, tramezzini, wraps en verschillende petit fours. De High Tea is te boeken vanaf 4 personen en duurt +/- 2 uur.

€ 22,50 p.p.

Percussieworkshop

Een interactieve show voor alle leeftijden waarin niet alleen een hele hoop te lachen valt, maar waarin u en uw eigen gasten een muzikale hoofdrol vervullen. Ritmisch geweld afgewisseld met solo’s voor de durfals. Op het einde zullen al uw gasten samen een echte Samba drummen. Hilarisch, verrassend, swingend en niet te evenaren….. Dat is onze percussie show! Deze workshop is zeer geschikt als teambuilding uitje en is te boeken vanaf 12 personen.

€ 23,50 p.p.

Culturele tour Landgoed Kasteel Limbricht (rondleiding)

Bij een schitterende locatie als Landgoed Kasteel Limbricht hoort ook een stuk geschiedenis. Wij bieden een rondleiding aan waarbij onze historicus u langs alle interessante plekken zal leiden. Start de rondleiding met een kop koffie of thee en een stuk heerlijke Limburgse vlaai. Ga daarna terug in de tijd en kom alles over het kasteel, de omgeving en de streek te weten. De rondleiding is te boeken vanaf 10 personen. Voor kleinere gezelschappen worden er op verschillende data ook rondleidingen georganiseerd.

€ 14,50 p.p.

(Inclusief een kop koffie of thee en vlaaiproeverij)

Escape Room House of Locks

Als onderzoeker van paranormale verschijnselen, Mike van Breyll, een anonieme ansichtkaart ontvangt van hotel Van Entgen met achterop de tekst "Verblijf niet in kamer 1308”, is zijn interesse gewekt. Niemand heeft het ooit langer dan 60 minuten vol gehouden en de hotelkamer heeft dan ook al veel slachtoffers geëist. Durven jullie het aan? Volg cryptische aanwijzingen, probeer verbanden te zien en los puzzels op om de deuren binnen 60 minuten te openen. De kamer is te boeken vanaf 3 personen en biedt ruimte voor maximaal 6 personen per keer. Na afloop ontvangt u in ons Proeflokaal een heerlijke borrelplank! Deze borrelplank is bij de prijs inbegrepen.

3 personen € 84,- (€ 28,- p.p.)

4 personen € 96,- (€ 24,- p.p.)

5 personen € 105,- (€ 21,- p.p.)

6 personen € 114,- (€ 19,- p.p.)

Escape & Dine arrangement

Geniet nu van onze nieuwste arrangement: sharing dinner & escape room. Heerlijke gerechtjes om gezellig samen te delen, geserveerd in drie verschillende gangen in Brasserie Het Proeflokaal. Dit in combinatie met een spannend escape room-avontuur bij de escape room House of Locks! Deze combi is nu te reserveren vanaf 4 personen.

€ 49,95 p.p.

Eendje huren

Huur met een groep een aantal echte Citroën “Deux chevaux” oldtimers en maak een tocht door de prachtige omgeving. De tour start en eindigt op Landgoed Kasteel Limbricht. Neem een heerlijke lunch mee voor onderweg of zoek ergens een leuk terrasje. Wilt u uw lunch door ons laten samenstellen? Ook dat is mogelijk! Kortom, een heerlijk dagvullend programma voor een grotere groep. De eendjes zijn te huur vanaf drie stuks en u betaalt €300,- borg per eend bij aanvang. Bent u met een kleine groep? Kijk dan eens op eendhurenlimburg.nl

€ 150,- per eendje

Steptochten

Boek onze unieke steptocht. U vertrekt vanaf Kasteel Limbricht ieder met een eigen step. Ontdek de omgeving en de streek zoals het hoort: in de open lucht. Plan uw eigen route of volg een van onze routes en beleef een dag in de natuur van het schitterende Limburg. Zo kunt u volop genieten. Zoek tussendoor een mooie plek om te rusten en keer daarna terug voor een heerlijk kop koffie of thee. Deze activiteit is te boeken vanaf 10 personen en u kunt een tocht maken van +/- 2 uur.

€ 17,50 p.p.


Groepsactiviteit in Limburg boeken?