046 451 4444
Menu

Het Proeflokaal

Prikkel je zintuigen

Direct reserveren >

Welkom

Bij het proeflokaal

Het kloppend hart van Kasteel Limbricht is het Proeflokaal. Vanaf 10.00 uur schenken wij een aangename kop koffie of een kop thee, al dan niet getrokken van vers geplukte kruiden. Daarnaast kunt u in het Proeflokaal genieten van onze bourgondische lunch. Frisse salades, maar ook verse vlaaien en belegde sneetjes kasteelbrood behoren tot de kleine kaart. Drink een goed glas wijn of een biertje van het vat in de namiddag of eindig de dag bij ons met een diner. Bekijk ons menu alvast en bezoek ons Proeflokaal in Limburg.

menu >

Openingstijden

Maandag t/m zondag: 10.00 uur - 22.00 uur

Reserveren

Reserveer uw tafel middels het reserveringsformulier onderaan de pagina.

Lokaal

Wij werken samen met lokale leveranciers voor ambachtelijke eerlijke producten.

Kies voor een bijzondere locatie om te eten en drinken!

Het Proeflokaal biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van een overheerlijke Bourgondische lunch. We hebben een uitgebreide lunchkaart met dagverse en lokale producten. Bovendien kan de lunch prima gecombineerd worden met een van onze wandelingen of andere activiteiten. Ons terras is in 2020 als mooiste van Limburg bestempeld en dat is niet voor niets. We bieden zowel zonrijke als schaduwrijke plekken aan en u kunt genieten van een adembenemend uitzicht tijdens uw bezoek.

Naast een uitgebreide lunch kunt u ook dineren bij ons. We hebben een toegankelijke kaart en gebruiken in onze gerechten producten uit eigen tuin. U kunt ook na uw activiteit ervoor kiezen om te borrelen bij het Proeflokaal. We hebben ruimte voor zowel grote als kleine groepen.

Ook leuk in het proeflokaal:

High Tea op een speciale locatie

Maak ook eens onze unieke high tea mee, waarbij we een ruime keuze aan verse theesoorten serveren. U start de high tea met een soepje vooraf en geniet aansluitend van scones met huisgemaakte room, diverse soorten jam, hartige mini-broodjes, tramezzini, wraps en verschillende petit fours. De high tea is te boeken vanaf 2 personen en duurt +/- 2 uur. De kosten per persoon bedragen €29.50.

 

uit eigen brouwerij:

Kasteelbier uit een echt kasteel

In Kasteel Limbricht is sinds kort een brouwerij gevestigd. Hier worden in samenwerking met Brouwerij Ambrass eigen speciaalbieren gebrouwen. Of u nu een liefhebber bent van blond, donker of fruitig bier, er is voor elk wat wils. Geniet van een ontspannen sfeer en proef de rijke geschiedenis van Kasteel Limbricht in elke slok. Ons bier is verkrijgbaar op de tap, in fles of als cadeauverpakking.

BIERmenu >

Reserveren

Bij het proeflokaal in kasteel limbricht

Wilt u ook lunchen, borrelen of dineren bij het Proeflokaal tijdens uw verblijf in Limburg? Vul dan snel ons reserveringsformulier in en wij reserveren alvast een plekje voor u en uw gezelschap in het Proeflokaal. Geniet van de historische pracht van het kasteel, terwijl u wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes.

  • Voorkeur voor terras / Proeflokaal
  • Bijv. 1 maal vegetarisch