046 451 4444
Menu

Het Proeflokaal

Prikkel je zintuigen

Direct reserveren >

Welkom

Bij het proeflokaal

Het kloppend hart van Kasteel Limbricht is het Proeflokaal. Vanaf 10.00 uur schenken wij een aangename kop koffie of een kop thee, al dan niet getrokken van vers geplukte kruiden. Daarnaast kunt u in het Proeflokaal genieten van onze bourgondische lunch. Frisse salades, maar ook verse vlaaien en belegde sneetjes kasteelbrood behoren tot de kleine kaart. Drink een goed glas wijn of een biertje van het vat.

MENUKAART >

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 10:00 uur tot 22:00 uur.

Reserveren

Reserveer uw tafel middels het reserveringsformulier.

Lokaal

Wij werken samen met lokale leveranciers voor ambachtelijke eerlijke producten.

Ook leuk in het proeflokaal:

High Tea

Beleef onze heerlijke High Tea, waarbij we een ruime keuze aan verse theesoorten serveren. U start de High Tea met een soepje vooraf en geniet aansluitend van scones met huisgemaakte room, diverse soorten jam, hartige mini broodjes, tramezzini, wraps en verschillende petit fours. De High Tea is te boeken vanaf 4 personen en duurt +/- 2 uur.

 

€22,50 p.p.

Ons eigen speciaalbier:

Salvius Bier

Speciaal voor Landgoed Kasteel Limbricht heeft Brouwerij de Fontein een eigen speciaalbier, Salvius bier genaamd, gebrouwen. Een heerlijk amberkleurig bier, gearomatiseerd met salie. Het bier is vernoemd naar de heilige Sint Salvius en het nabijgelegen Salviuskerkje. Zowel verkrijgbaar op de tap als op de fles.

Ook leuk op het terras

Grillen aan het water

Iets te vieren of een “gewone" bijzondere avond? Kom dan grillen aan het water op onze vlonders. Wij zorgen voor heerlijke gerechtjes en een "do it yourself” drankenbar. Leuk, origineel en overheerlijk tafelen op een van de mooiste plekken van Limburg. Reserveren voor dit unieke concept kan via deze link.

Reserveren

Bij het proeflokaal

Wij staan voor u klaar. Heeft u interesse om in ons ambachtelijk proeflokaal te eten? Vul het reserveringsformulier in en wij reserveren een plekje voor u in het Proeflokaal (reserveren voor het terras is helaas niet mogelijk)

  • Bijv. 1 maal vegetarisch
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.