046 451 4444
Menu

Het Proeflokaal

Prikkel je zintuigen

Welkom

Bij het proeflokaal

Het kloppend hart van Kasteel Limbricht is het Proeflokaal. Vanaf 10.00 uur schenken wij een aangename kop koffie of een kop thee, al dan niet getrokken van vers geplukte kruiden. Daarnaast kunt u in het Proeflokaal genieten van onze bourgondische lunch. Van huisgemaakte soepen tot frisse salades, maar ook verse vlaaien en belegde sneetjes kasteelbrood behoren tot de kleine kaart. Drink een goed glas wijn of een biertje van het vat en proef de verschillende gerechten van het sharing dinner. Honden zijn alleen toegestaan op het terras.

Direct reserveren >

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 10:00 uur tot 22:00 uur.

Reserveren

Reserveer uw tafel middels het reserveringsformulier.

Lokaal

Wij werken samen met lokale leveranciers voor ambachtelijke eerlijke producten.

Ook leuk in het proeflokaal:

High Tea

Beleef onze heerlijke High Tea, waarbij we een ruime keuze aan verse theesoorten serveren. U start de High Tea met een soepje vooraf en geniet aansluitend van scones met huisgemaakte room, diverse soorten jam, hartige mini broodjes, tramezzini, wraps en verschillende petit fours. De High Tea is te boeken vanaf 4 personen en duurt +/- 2 uur.

 

€22,50 p.p.

Ook leuk in het proeflokaal:

Kasteelontbijt

Kom elke zondagochtend vanaf 10.00 uur genieten van het kasteelontbijt! Het ontbijt bestaat uit een eitje naar keuze van de Ofyr, diverse soorten brood met beleg, yoghurt met fruit en koffie/thee en dat alles voor maar €14,50 p.p. Reserveren is niet nodig! Wilt u de dag extra luxe beginnen? Voor €19,50 p.p. doen we er ook nog een glaasje prosecco en extra luxe beleg bij!

 

VANAF €14,50 p.p.

100% Klachtenvrij

100% klachtenvrij
Wanneer u last heeft van één van de onderstaande
klachten zien we u graag een andere keer terug.

  • verkoudheidsklachten
  • neusverkoudheid
  • loopneus
  • keelpijn
  • hoesten
  • verhoging of koorts

Reserveren

Bij het proeflokaal

Wij staan voor u klaar. Heeft u interesse om in ons ambachtelijk proeflokaal te eten? Vul het reserveringsformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

  • Bijv. 1 maal vegetarisch
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.