046 451 4444
Menu

Het Proeflokaal

Prikkel je zintuigen

Direct reserveren >

Welkom

Bij het proeflokaal

Het kloppend hart van Kasteel Limbricht is het Proeflokaal. Vanaf 10.00 uur schenken wij een aangename kop koffie of een kop thee, al dan niet getrokken van vers geplukte kruiden. Daarnaast kunt u in het Proeflokaal genieten van onze bourgondische lunch. Frisse salades, maar ook verse vlaaien en belegde sneetjes kasteelbrood behoren tot de kleine kaart. Drink een goed glas wijn of een biertje van het vat.

menu >

Openingstijden

Maandag t/m woensdag: 10.00 uur - 17.00 uur

Donderdag t/m zondag: 10.00 uur - 22.00 uur

Speciale Openingstijden

Maandag 19 februari extra geopend tot 22.00u.

Reserveren

Reserveer uw tafel middels het reserveringsformulier onderaan de pagina.

Lokaal

Wij werken samen met lokale leveranciers voor ambachtelijke eerlijke producten.

Ook leuk in het proeflokaal:

High Tea

Beleef onze heerlijke High Tea, waarbij we een ruime keuze aan verse theesoorten serveren. U start de High Tea met een soepje vooraf en geniet aansluitend van scones met huisgemaakte room, diverse soorten jam, hartige mini broodjes, tramezzini, wraps en verschillende petit fours. De High Tea is te boeken vanaf 2 personen en duurt +/- 2 uur. Bekijk HIER alle informatie en reserveer direct!

 

€29,50 p.p.

 

uit eigen brouwerij:

Écht kasteelbier

In het kasteel is sinds kort een eigen brouwerij gevestigd. Hier worden in samenwerking met Brouwerij Ambrass  eigen speciaalbieren gebrouwen. Zowel verkrijgbaar op de tap, fles en cadeauverpakking.

BIERmenu >

Reserveren

Bij het proeflokaal

Wij staan voor u klaar. Heeft u interesse om in ons ambachtelijk proeflokaal te eten? Vul het reserveringsformulier in en wij reserveren een plekje voor u in het Proeflokaal.

  • Voorkeur voor terras / Proeflokaal
  • Bijv. 1 maal vegetarisch