046 451 4444
Menu

Familiedag in Limburg

op een unieke locatie

Familiedag in Limburg

Een familiedag organiseren is de perfecte gelegenheid om meerdere generaties bij elkaar te brengen, even bij te praten en herinneringen op te halen. Het huren van een geschikte locatie voor uw familiedag is wel een belangrijke bijdrage aan de totale gezelligheid van de dag. Bij Landgoed Kasteel Limbricht kunt u de perfecte familiedag in Limburg organiseren. We hebben sfeervolle feestzalen, een binnenplaats voor in de warmere maanden, uitdagende groepsactiviteiten en verrassende horeca-concepten om uw familiedag vorm te geven. Geniet van het familiegevoel te midden van een prachtig uitzicht over het Limburgse landschap.

 

Unieke locatie voor uw familiedag

Landgoed Kasteel Limbricht ligt in het Limburgse Limbricht, een kerkdorp direct naast Sittard. Op ons landgoed kunt u sfeervol genieten van een unieke locatie, waar een indrukwekkende geschiedenis de boventoon voert. De hoofdburcht en voorburcht vormen een indrukwekkend zicht, maar ook de grote binnenplaats en weidse uitzicht over het Limburgse landschap zorgen ervoor dat Kasteel Limbricht voor uw familiedag in Limburg de perfecte locatie is voor een bijzondere dag.

De leukste
activiteiten voor uw familiedag

Of u nu een familiedag met opa en oma in Limburg wilt organiseren of een familiedag met veel jonge kinderen, bij Kasteel Limbricht vindt u interessante activiteiten voor jong en oud. Onze activiteiten zijn geschikt voor zowel grote als kleine families. We organiseren rondleidingen over ons landgoed en door het kasteel, maar organiseren ook interessante workshops. Heeft u zelf ideeën over de activiteiten op uw familiedag? Wij staan open voor alle suggesties en maken graag met u een op maat gemaakte familiedag.

Eten en drinken

Bij al die activiteiten hoort natuurlijk ook lekker eten. Het kloppend hart van ons kasteel is het Proeflokaal in de voorburcht. Hier kunt u overdag genieten van Limburgse vlaai en een kop thee of een complete bourgondische lunch. Voor de avonden hebben we verse gerechten op het menu staan tijdens ons sharing dinner concept. Is ook mogelijk om exclusieve ruimte en diner op maat te verzorgen voor iets grotere groepen.

Overnachting mogelijk

Willen u en uw familieleden na een enerverend dagje niet meer naar huis rijden? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze recent opgeleverde B&B’s op ons eigen landgoed. De B&B’s zijn ruim en van alle gemakken voorzien, waardoor u prima kunt genieten van de rust en natuur. Bovendien zit bij een boeking een luxe ontbijt de volgende ochtend inbegrepen.

Waarom uw
familiedag bij Kasteel Limbricht?

Kasteel Limbricht biedt een onvergetelijke setting voor uw familiedag in Zuid-Limburg, waar alle elementen samenkomen voor een unieke ervaring. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige omgeving en diverse activiteiten, is het kasteel de ideale locatie om samen met uw familie herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Of het nu gaat om het verkennen van landgoed, het genieten van culinaire hoogstandjes of het deelnemen aan spannende groepsactiviteiten, wij beloven u en uw familie een dag vol plezier, avontuur en verbondenheid.

Boek nu

UW groepsactiviteit

Staan kennismaking en teambuilding centraal? Of heeft u speciale en originele ideeën of wensen? Wij staan altijd open voor suggesties en stellen graag een programma op maat voor u samen. Een combinatie van meerdere groepsactiviteiten is uiteraard ook mogelijk. Alle activiteiten zijn na afloop perfect te combineren met een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Wat dacht u van de combinatie bowlen en sharing diner of boogschieten en borrelen in het Proeflokaal? Heeft u specifieke wensen of een activiteit in gedachten die er niet tussen staat? Neem contact met ons op voor een voorstel op maat!

VRAAG OFFERTE AAN > VRAAG OF OPMERKING >