046 451 4444
Menu

Eten & Drinken

Op een unieke locatie

 

Het Proeflokaal

Het kloppend hart van Kasteel Limbricht is het Proeflokaal. Vanaf 10.00 uur schenken wij een aangename kop koffie of een kop thee, al dan niet getrokken van vers geplukte kruiden. Geniet vanaf 12:00 uur van uw lunch op een bourgondische lunch. Van huisgemaakte soepen tot frisse salades, maar ook verse vlaaien en belegde sneetjes kasteelbrood behoren tot de kleine kaart. Drink een goed glas wijn of een biertje van het vat en proef de verschillende gerechten van het sharing dinner. Honden zijn alleen toegestaan op het terras.

Besluit u om vooraf of aansluitend aan uw bezoek aan ons Proeflokaal een mooie wandeling te maken, dan heeft onze partner wandelgidszuidlimburg.nl een mooie wandelsuggestie voor u!

 

meer informatie >

Vers gekweekt

De kruidentuin

Tussen het Proeflokaal en Het Schapenhuis bevindt zich onze eigen kruidentuin. Hier worden meerdere soorten kruiden gekweekt die daadwerkelijk gebruikt worden voor onze eigen gerechten. Dagelijks zult u onze chef de kruiden zien verzorgen, knippen, ruiken en proeven. Ideaal en inspirerend voor de keuken! Alles draait namelijk om smaak, geur, proeven en vernieuwen. Zodra u plaatsneemt op het terras tussen de kruidenbakken, komen de geuren van de kruiden u tegemoet.

 

 

 

 

 

SALVIUS BIER

Speciaal voor Landgoed Kasteel Limbricht heeft Brouwerij de Fontein een eigen speciaalbier, Salvius bier genaamd, gebrouwen. Een heerlijk amberkleurig bier, gearomatiseerd met salie. Het bier is vernoemd naar de heilige Sint Salvius en het nabijgelegen Salviuskerkje en werd op 5 mei 2018  officieel "gedoopt" in het Salviuskerkje. Vanaf nu is dit unieke bier verkrijgbaar op Kasteel Limbricht. Een absolute aanrader voor de bierliefhebber en met het bijbehorende glas en cadeauverpakking tevens uitermate geschikt als geschenk! Lees verder en bestel!

 

“Eerste Kerstdag een 4 gangen diner afgehaald. Het was prima verpakt, eenvoudig verder af te maken (duidelijke instructies) en heel smaakvol. Ik hoop voor iedereen dat de lockdown snel is afgelopen, ik zal in ieder geval terugkomen. Succes.”
René Zonnenberg

Vragen?

Ik help u graag!

Kasteel Limbricht beantwoordt graag al uw vragen of opmerkingen. Vul het contactformulier rechts in en wij nemen spoedig contact met u op.