046 451 4444
Menu

Eten & Drinken

Op een unieke locatie

 

Het Proeflokaal

Het kloppend hart van Kasteel Limbricht is het Proeflokaal. Vanaf 10.00 uur schenken wij een aangename kop koffie of een kop thee, al dan niet getrokken van vers geplukte kruiden. Geniet vanaf 12:00 uur van uw lunch op een bourgondische lunch. Van huisgemaakte soepen tot frisse salades, maar ook verse vlaaien en belegde sneetjes kasteelbrood behoren tot de kleine kaart. Drink een goed glas wijn of een biertje van het vat en proef de verschillende gerechten van het sharing dinner. Honden zijn alleen toegestaan op het terras.

 

meer informatie >

Het Schapenhuis

In de keuken van Kasteel Limbricht wordt gewerkt met dagverse producten van hoogstaande kwaliteit, waarbij bourgondisch genieten centraal staat. Maak een keuze uit de diverse à-la-carte gerechten of ga voor het maandelijks wisselende menu van de chef dat past bij het seizoen. Wij serveren verrassende smaakcombinaties. In de zomer neemt u plaats op het terras en kijkt u uit over ons schitterende landgoed. Het Schapenhuis is geopend op donderdag tot en met zondag van 17:00 tot 22:00 uur.

 

MEER INFORMATIE >

Vers gekweekt

De kruidentuin

Tussen het Proeflokaal en Het Schapenhuis bevindt zich onze eigen kruidentuin. Hier worden meerdere soorten kruiden gekweekt die daadwerkelijk gebruikt worden voor onze eigen gerechten. Dagelijks zult u onze chef de kruiden zien verzorgen, knippen, ruiken en proeven. Ideaal en inspirerend voor de keuken! Alles draait namelijk om smaak, geur, proeven en vernieuwen. Zodra u plaatsneemt op het terras tussen de kruidenbakken, komen de geuren van de kruiden u tegemoet.

 

 

 

 

 

SALVIUS BIER

Speciaal voor Landgoed Kasteel Limbricht heeft Brouwerij de Fontein een eigen speciaalbier, Salvius bier genaamd, gebrouwen. Een heerlijk amberkleurig bier, gearomatiseerd met salie. Het bier is vernoemd naar de heilige Sint Salvius en het nabijgelegen Salviuskerkje en werd op 5 mei 2018  officieel "gedoopt" in het Salviuskerkje. Vanaf nu is dit unieke bier verkrijgbaar op Kasteel Limbricht. Een absolute aanrader voor de bierliefhebber en met het bijbehorende glas en cadeauverpakking tevens uitermate geschikt als geschenk!

 

“Restaurant Het Schapenhuis ligt op het terrein van Kasteel Limbricht. Dat betekent dat je al in een feestelijke stemming komt als je arriveert. Binnenkomen over de slotgracht, door de grote poort en dan het kasteel zien op de heuvel. Je waant je terug in de Middeleeuwen. Het restaurant bevindt zich in de bijgebouwen. Het is vrij eenvoudig ingericht. Verwacht geen luxueuze feestzaal. Het grote heiligenbeeld (Sint Hubertus?) geeft een speciale touch. Het eten was goed. We kozen het verrassingsmenu, en werden niet teleurgesteld.”
Jan-Tiny

Vragen?

Ik help u graag!

Kasteel Limbricht beantwoordt graag al uw vragen of opmerkingen. Vul het contactformulier rechts in en wij nemen spoedig contact met u op.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.