046 451 4444
Menu

Activiteiten

Bij Kasteel Limbricht

voor iedereen iets leuks

Bij Kasteel Limbricht wordt een verscheidenheid aan activiteiten georganiseerd die bezoekers de mogelijkheid bieden om de rijke geschiedenis en prachtige omgeving van het kasteel te ervaren. Of u nu geïnteresseerd bent in historische rondleidingen, mooie wandelingen of een goed georganiseerd feest, er is voor elk wat wils. Graag presenteren wij u onze activiteiten.

Op pad in de omgeving

Kasteel Limbricht wordt omgeven door rustgevende grachten en veel groen. Wilt u meer zien van de natuur en de geschiedenis van de omgeving? Wij bieden de mogelijkheid dit op meerdere manieren te doen. Ten eerste kunt u bij ons een steptocht reserveren. Op de step legt u een route af van circa 7.5 kilometer door het Limbrichterbos en omringende dorpen. We bieden ook diverse mogelijkheden om een wandeling te maken. U kunt op eigen gelegenheid een wandeltocht maken, maar we bieden ook georganiseerde themawandelingen aan met heerlijke versnaperingen. Wij hebben als laatste twee autotochten opgesteld, waarmee u Midden- en Noord-Limburg kunt verkennen en geheid in dorpjes komt die u normaal snel over het hoofd zou zien.

Kasteel Limbricht indoor activiteiten

Heeft u liever een leuke activiteit bij het kasteel? Wij bieden rondleidingen aan door het kasteel, waarbij u meer leert over de interessante geschiedenis van het kasteel en het omringende landgoed. In het kasteel bieden we ook culturele rondleidingen en lezingen op specifieke data, die u op onze website na kunt kijken.
Ons gezellige Proeflokaal geeft ons ook de mogelijkheid om onze gasten van een heerlijke lunch of een stuk Limburgse vlaai te voorzien. Bovendien kunnen we hierdoor smakelijke evenementen organiseren, zoals de Sinterklaas high tea of de paasbrunch.

U zult zich niet vervelen bij Kasteel Limbricht

Bij Kasteel Limbricht is altijd wel wat te doen. Naast bovenstaande activiteiten kunnen we ook van betekenis zijn voor grote groepen mensen. Onze unieke locatie in combinatie met uitdagende groepsactiviteiten is de sleutel tot een geslaagde dag. We stellen graag een dagprogramma op maat voor u samen.

Wilt u een feest organiseren? Ook hierbij kunnen we u van dienst zijn. We hebben meerdere ruimtes tot onze beschikking, die we om kunnen toveren tot de locatie van uw dromen.