046 451 4444
Menu

Vergaderen

op een unieke locatie

Vergaderen

Op een unieke locatie

De hoofdburcht van Landgoed Kasteel Limbricht is omgetoverd tot Vergaderburcht! Van buiten ziet u nog altijd de vertrouwde, eeuwenoude hoofdburcht en dat zal ook niet veranderen, maar van binnen heeft het gebouw een metamorfose ondergaan. Weg van ‘de waan van alledag’, in een inspirerende omgeving, van alle technische faciliteiten voorzien, midden in een groen wandelgebied en omringt door diverse horeca-faciliteiten voldoet dit gebouw aan alle vereisten voor een succesvolle vergadering, teamdag of event. Of u nu kiest voor de gewelvenkelder, voor één van de stijlvolle ruimtes vol authentieke elementen op de eerste of tweede verdieping of voor het torentje helemaal bovenin het gebouw, iedere ruimte is uniek op zijn eigen manier. Gezien onze diversiteit aan ruimtes en facilitaire mogelijkheden hebben wij altijd een geschikt zaal voor uw gezelschap, hoe groot of klein de groep ook is. Maak gebruik van onze arrangementen voor een compleet verzorgde bijeenkomst. Wij nemen u graag alle werk uit handen!

Complete vergaderarrangementen

Inclusief: lunch met luxe belegd kasteel brood en een soepje in het proeflokaal, vlaaiproeverij bij aanvang of tijdens pauze, break in de namiddag met hartige snack (enkel 8-uurs arrangement), onbeperkt koffie, thee en water, zaal en opstellingskeuze naar keuze en uiteraard alle benodigde audio visuele middelen.

4 uur €39,50 p.p.

8 uur €49,50 p.p.

Andere mogelijkheden

Heeft u specifieke wensen om uw arrangement uit te breiden en wenst u een voorstel op maat? Neem contact met ons op!

Vergader

op een unieke locatie

Neem contact op voor meer informatie over onze vergaderarrangementen. Liever een zaal huren en consumpties op nacalculatie afrekenen? Ook dit is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.