046 451 4444
Menu

Teamuitje Limburg

Teamuitje

Van a tot z geregeld

Voor een teamuitje in Limburg dat beweging, leuke activiteiten en teambuilding combineert, is Kasteel Limbricht de perfecte locatie. Dit prachtige kasteel biedt een unieke setting voor diverse activiteiten, van autorally’s door Limburg en creatieve workshops tot heerlijke proeverijen. Het historische decor en de moderne faciliteiten zorgen voor een inspirerende en onvergetelijke ervaring voor uw team.

Gedurende de hele dag zetten wij ons in voor jouw team! Over eten en drinken hoeven jullie je geen zorgen te maken, ons cateringteam staat klaar. Ook tijdens een eventuele feestavond zijn de mogelijkheden eindeloos. Van foodtrucks tot barbecue, het kan allemaal. Neem contact op met Kasteel Limbricht om uw volgende teamuitje te plannen en ontdek hoe deze bijzondere locatie kan bijdragen aan de teamspirit.

Alles voor uw teamuitje

Of heeft u speciale en originele ideeën of wensen? Wij staan altijd open voor suggesties en stellen graag een programma op maat voor u samen.

Leuke groepsactiviteiten

Bij Kasteel Limbricht vindt u allerhande leuke groepsactiviteiten op een geschiedenisrijke en natuurrijke locatie. Wij staan bovendien altijd open voor suggesties en kunnen ook uw teamuitje volledig voor u op maat maken. Onze activiteiten zijn te combineren in een arrangement ook, waarmee u een of meerdere activiteiten kunt combineren met lunch of diner. Van rondleidingen door het kasteel tot een quiz of historische podcast; bij ons kan het allemaal. Onze activiteiten zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Een workshop met het team

Naast leuke activiteiten bieden we ook nog een aantal workshops, waaraan u met uw team kunt deelnemen. Leer bijvoorbeeld boogschieten als Robin Hood of leer een slaginstrument bespelen tijdens onze vrolijke percussie workshop. Neem deel aan een smakelijke wijn- of bierproeverij en leer meer over deze heerlijke drankjes. Onze workshops zijn ook prima te combineren met een losse activiteit. Ook de workshops bieden we aan zowel kleine als grote gezelschappen tot wel 250 man.

Zakelijke evenementen

Voor zakelijke evenementen als vergaderingen en bedrijfsfeesten kunt u ook bij Kasteel Limbricht terecht. Wij bieden meerdere multifunctionele zalen aan. Bij ons krijgt u een persoonlijke eventplanner en wordt de catering op maat verzorgd. Bovendien is onze locatie goed bereikbaar en heeft u zowel indoor als outdoor opties.

Een teamuitje in Zuid-Limburg bij Kasteel Limbricht

Teamuitjes regelen in regio Limburg hoeft geen opgave meer te zijn, wanneer u kiest voor Kasteel Limbricht. Bij ons kunt u op locatie langskomen, want wij geloven stellig in het “eerst zien dan geloven”. We geven u met liefde eerst een rondleiding over ons landgoed, waarna u met de eventplanner uw opties voor uw teamuitje kunt bespreken. We beloven u in elk geval een teamuitje in Limburg die u nooit zult vergeten.

Kom kennis maken

Maak een afspraak

Onder het motto ‘zien is geloven’ nodigen wij u van harte uit om onze locatie met eigen ogen te komen bekijken! Wij geven u met plezier en vrijblijvend een rondleiding op ons landgoed en wisselen aansluitend graag met u van gedachten hoe al uw wensen en ideeën in te passen in een evenement om nooit te vergeten.