046 451 4444
Menu

AOC Resins

Een gastronomisch festijn

Een perfecte mix

met voor ieder wat wils

Ontdek een betoverende avond waar culinaire hoogstandjes, toegankelijke gerechten, en boeiend entertainment samenkomen. Combineer dit met een locatie die de verbeelding prikkelt en u krijgt een echt ''woww'' effect. Graag vertellen we u meer over de invulling...

Culinaire invulling

Gedurende de avond werden er diverse heerlijke gerechten geserveerd. Tijdens het eerste gedeelte van de avond gingen we rond met verschillende voorgerechten, zoals mini carpaccio's, amuses, Italiaanse en Spaanse vleeswaren die live werden gesneden, Fruits de mer en oesters.

Ondertussen werden verschillende gerechten bereid op de Ofyr; Truffelhamburgers, lamskoteletjes, Rib-eye aan het stuk, zalmzijde, maar ook de lekkerste gamba spiesjes. De gasten werden tevens voorzien van diverse bijgerechten, zoals Patate al Forno en Insalata Caprese.

Als afsluiter gingen wij rond met een mini dessert parade, geserveerd in kleine glaasjes zodat de gasten konden genieten van meerdere desserts. Daarnaast werd een uitgebreide cheese-bar geopend!

Entertainment

  • Een drie-koppige band. Uiteraard mocht de muzikale invulling gedurende de avond niet ontbreken. Met zang, gitaar, contrabas en percussie brachten ze de sfeer er perfect in!
  • Rondleiding kasteel door een gids. Daarnaast was onze gids aanwezig en verzorgde gedurende de avond drie keer een rondleiding door het kasteel. Gasten konden teruggaan in de tijd en alles te weten komen over het kasteel, de omgeving en de streek.
  • Mr. Magic. Met diverse kleine trucs, waarbij de toeschouwers deel uitmaakten van de act, creëerde deze goochelaar verwonderende illusies! Een aantal kleine goocheltrucs, enthousiaste gasten en een tafelgoochelaar waren dé ingrediënten voor een grote glimlach en blik van verwondering.
  • IJsco Ali, de goochelende ijscoman! Deze goochelende ijscoman presenteerde zijn gekoelde heerlijkheden op zo'n manier dat hij iedereen binnen enkele seconden wist te fascineren.
  • Cocktails = feest, dus feest = cocktails! Bij onze gezellig ingerichte cocktailbar konden gasten genieten van de heerlijkste cocktails, live gemaakt door onze professionele cocktailshaker! Alles werd feestelijk geserveerd in mooi glaswerk en aangekleed met heerlijk verse ingrediënten.
  • Wijnbar. Bij onze wijnbar schonken wij diverse lekkere wijnen en onze Vinoloog vertelde meer over de smaak en herkomst van de wijnen.
  • Bierbar. Bij onze bierstand schonken wij échte speciaalbieren die gebrouwen waren in de brouwerij op onze locatie. Yes, Kasteel Limbricht beschikt over een eigen brouwerij!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een eigen gastronomisch festijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!

Neem contact op

Vul gerust onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Bekijk ook

andere events