046 451 4444
Menu

Een unieke feestlocatie

in Limburg

Unieke feestlocatie

in Limburg

Wilt u een bijzondere verjaardag op een leuke feestlocatie in Limburg vieren? Zoekt u een unieke feestlocatie voor een trouwfeest, jubileum of een ander feest? Kom dan langs bij Kasteel Limbricht. Wij hebben diverse zalen en faciliteiten om van iedere gelegenheid een onvergetelijke herinnering te maken. Wij werken op maat, waarbij uw ideeën en wensen te allen tijde centraal staan. We delen graag onze expertise en gastvrijheid om samen tot de allerbeste invulling te komen.

Wat kunt u van onze feestlocatie verwachten?

Ons Landgoed is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Vier uw feest of partij in één van de sfeervolle zalen of reserveer een combinatie van ruimtes! Vanzelfsprekend worden uw gasten volledig in de watten gelegd. Taart om uw vingers bij af te likken, echte Limburgse vlaai bij de koffie, huisgemaakte hapjes bij een goed glas wijn of luxe catering zoals een heerlijk buffet of een mooi 4-gangendiner bij u aan tafel geserveerd? Werkelijk alles is mogelijk, kom kijken, proeven en laat u verrassen!

De voordelen van Kasteel Limbricht op een rijtje

Wij zijn niet de enige feestlocatie in Zuid-Limburg, maar wij bieden u wel een complete ontzorging en authenticiteit. Hieronder vindt u alle voordelen op een rijtje:

B&B Overnachten op Kasteel Limbricht

niet ver reizen na afloop van uw feest

Wilt u uitgerust beginnen aan uw feest of feestelijk weekend? Of wilt u na afloop van uw feest niet te ver meer reizen? Boek dan ook een overnachting op Kasteel Limbricht in een van onze recent opgeleverde B&B’s in de Voorburcht van het kasteel. De kamers beschikken over allerhande moderne faciliteiten en bij iedere overnachting is een luxe ontbijt de volgende morgen inbegrepen.

Bedrijfsfeesten tot wel 2000 personen

Onze unieke feestlocatie kan ook voor een zakelijk event geboekt worden. We hebben ruimtes voor seminars of vergaderingen te huur, maar u kunt ook complete personeelsfeesten of bedrijfsfeesten bij ons houden. U kunt bij ons zalen los boeken, maar u kunt in samenwerking met onze eventplanner ook een compleet bedrijfsfeest bij ons afnemen. Het unieke aan onze locatie is de grootte, waardoor we tot wel 2000 personen kunnen huisvesten. Door de nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Entertrain Catering, Decoratie en Events zijn we bij Landgoed Kasteel Limbricht bijzonder flexibel op het gebied van decoratie, cateringmogelijkheden en faciliteiten zoals meubilair, tenten en entertainment. Wij maken het niet vaak mee dat speciale wensen van onze gasten op Landgoed Kasteel Limbricht niet uit te voeren zijn en gaan dan ook graag de uitdaging met u aan: hoe ziet úw droomfeest eruit?

 

NEEM CONTACT MET ONS OP >

Feesten combineren met onze groepsactiviteiten

Combineer nu ook uw feestelijke gelegenheid met een leuke, sportieve en/of uitdagende activiteit! Op Landgoed Kasteel Limbricht bieden wij een breed scala aan groepsactiviteiten en entertainment. Van boogschieten en rondleidingen tot een salsa workshop, casinospelen of auto rally; wij houden ervan om u te inspireren met voorbeelden en denken als geen ander met u mee om de perfecte invulling van uw feest te voltooien.

 

GROEPSACTIVITEITEN >

Kasteel Limbricht is graag uw unieke feestlocatie in Limburg

Met zijn rijke geschiedenis, betoverende ambiance en schilderachtige omgeving biedt Kasteel Limbricht u en uw gezelschap een unieke setting voor uw feest of evenement. Laat onze ervaren eventplanners u begeleiden bij het realiseren van uw droomevenement, waarbij elk detail met zorg wordt behandeld en op maat wordt gemaakt. Ontdek de charme en elegantie van Kasteel Limbricht en maak van uw bijzondere dag een onvergetelijke ervaring, waarbij u van A tot Z ontzorgd wordt.

“Zondag de 60 jarige trouwdag van onze ouders gevierd. We waren een van de eerste gasten. Gastvrij en professioneel werden wij ontvangen. Wij willen Rene en Evi van kasteel Limbricht nogmaals hartelijk bedanken voor de vriendelijke en fijne bediening. Zij hebben er mede voor gezorgd dat mijn ouders nu spreken van een van de mooiste dagen van hun leven.”
Arno Philippen

Frances Versteegen
Event Manager

Vraag

NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Wij houden ervan om u te inspireren met voorbeelden en denken als geen ander met u mee om de perfecte invulling van uw feest te verzorgen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken