Feestlocatie Limburg - Landgoed Kasteel Limbricht

Unieke feestlocatie in Limburg

Bedrijfsfeest, bruiloft, familiefeest, besloten feesten of een openbaar toegankelijk evenement... Het vormt slechts een greep uit de eerder georganiseerde evenementen op de meest sfeervolle feestlocatie van Limburg! Onze feestlocatie in Limburg beschikt over alle voordelen waaraan een feestlocatie moet voldoen. Het landgoed beschikt over een sfeervolle, historische en sprookjesachtige ambiance, 8 verschillende indoor-feestzalen, 1 outdoor evenementenlocatie, eigen keuken, in-house evenementenbureau, goede bereikbaarheid (5 minuten vanaf de A2) en ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Kortom: een unieke feestlocatie in Limburg. Naast de feestzalen is er een brasserie en restaurant gevestigd op het landgoed. In de voorburcht van het kasteel vinden ook diverse groepsactiviteiten plaats, zoals bowlen en workshops vlaai bakken. De activiteiten & workshops kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden met uw feest op onze feestlocatie in Limburg.

Bekijk de foto's

Meerdere zalen & ruimtes

Feestlocatie Landgoed Kasteel Limbricht in Limburg beschikt in de voorburcht van het kasteel over 8 verschillende feestzalen. Daarom bieden wij voor ieder gezelschap een geschikte feestzaal. De historische uitstraling van de zalen geeft extra veel sfeer aan uw feest. Het voordeel van onze feestzalen is dat deze ook gecombineerd gebruikt kunnen worden waardoor onze feestlocatie in Limburg ook geschikt is voor zeer grote gezelschappen. Naast de indoorzalen beschikt het landgoed ook over een sprookjesachtige binnenplaats, waarbij u een prachtig uitzicht heeft over de eeuwenoude hoofdburcht en de kasteelgracht. Bekijk ons fotoalbum voor een impressie van onze feestalen.

Uw persoonlijke eventmanager

Landgoed Kasteel Limbricht biedt op deze unieke feestlocatie in Limburg tevens onderdak aan twee verschillende horecagelegenheden. In nauwe samenwerking met partnerbedrijf Entertrain Events kunnen wij uw feest op onze feestlocatie in Limburg tot in de puntjes verzorgen. Hierdoor kunnen wij u voorzien van alle benodigdheden. Van een spetterende licht- & geluidsset tot prachtige thema-decoratie om uw event net dat extra tintje te geven. Onze chefs zullen uw feest voorzien van de heerlijkste gerechten, welke worden bereid met de beste producten die onze streek te bieden heeft.