046 451 4444
Menu

Rondleiding

op Landgoed Kasteel Limbricht

Terug in de tijd

rondleiding door het kasteel

Loop door het ondergrondse keldergewelf van de hoofdburcht dat stamt uit de 11e Eeuw. Leer over de verbouwing van de ronde donjon, de verwoesting van het kasteel tijdens de Tachtigjarige Oorlog en over het binnenvallen van de Fransen in de 18e Eeuw. Wilt u meer weten over de veelbewogen geschiedenis van ons kasteel en het schitterende landgoed? Onze gids vertelt u hier graag alles over tijdens de culturele rondleiding! Ook zeer geschikt voor kinderen. Geen saaie tijdlijn van jaartallen maar meespelende verhalen en écht interessante weetjes!

De rondleidingen starten om 11:00 uur, maar wij heten u vanaf 10:00 uur van harte welkom. De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur en zijn op open inschrijving. De kosten bedragen slechts €7,50 per persoon, inclusief een heerlijke kop koffie! Voor kinderen bedraagt de bijdrage slechts €2,50 en dat is inclusief een lekker glaasje fris. Wilt u een rondleiding boeken voor grote groepen? Klik dan hier

Direct reserveren >

DATA CULTURELE RONDLEIDINGEN:

Ook in 2021 organiseren wij weer verschillende culturele rondleidingen over ons landgoed. Deze staan gepland op de volgende data:

 

  • Zondag 12 december

Reserveer

een rondleiding

Reserveer nu uw plekje tijdens de rondleiding, het aantal plaatsen is gelimiteerd. Bent u met een groot gezelschap en wilt u een aparte rondleiding met uw eigen groep? Wij adviseren groepen vanaf 10 personen apart te reserveren.