046 451 4444
Menu

Grillen aan het water

Terras Terpzicht

Heerlijk genieten

Bij Kasteel LImbricht

LET OP: het grillen aan het water concept wordt NIET aangeboden in 2022

Iets te vieren of een “gewone" bijzondere avond? Kom dan grillen aan het water! Leuk, origineel en overheerlijk tafelen op een van de mooiste plekken van Limburg. Wij zorgen voor een heerlijk 3-gangen diner waarbij een rijkelijk gevulde grilplaat het hoofdgerecht vormt. U heeft keuze om plaats te nemen op de speciaal aangelegde vlonders aan de gracht met prachtig uitzicht op de hoofdburcht of op het altijd sfeervolle binnenplein. Prikkel alvast uw zintuigen door het onderstaande menu te bekijken, lees vervolgens de praktische info en reserveer direct online!

MENU >

Prijzen:

€ 39,95 p.p. (Kinderen t/m 12 jaar € 19,50 p.p.)

Prijzen zijn exclusief drankjes. Deze kunt u na afloop afrekenen.

Praktische info:

-U kunt (zowel op de vlonders als aan de tafels aan de rand van de gracht, gelegen achter de vlonders) met maximaal 6 personen plaatsnemen aan een tafel. Bent u met meer personen? Maak dan meerdere reserveringen.

-Wij hebben zin om de gemiste zonnestralen in te halen, daarom gaan we het grill concept 7 dagen per week aanbieden. Op doordeweekse dagen (maandag t/m vrijdag) bent u welkom vanaf 17.00 uur.

-In de weekenden bieden wij ook een middagprogramma aan van 13.00 tot 16.30 uur (Let op: uw reservering voor de vlonder of tafel aan de rand van de gracht loopt dan ook uiterlijk 16.30 uur ten einde. Indien gewenst kunt u de dag nog voorzetten op een andere tafel op ons terras). Het avondprogramma start op zaterdag en zondag vanaf 17.30 uur. Bij het maken van een reservering wordt er u ook gevraagd om een ontvangsttijdsstip te kiezen.

-Indien regen voorspeld, reserveren wij een plek voor u op het normale terras i.p.v. op de vlonders. Hier kunt u droog zitten onder een parasol. Indien er zeer slecht weer (bijvoorbeeld storm) voorspeld is zullen wij telefonisch contact met u opnemen om de mogelijkheden te overleggen.

-Wij bieden de mogelijkheid om de menu invulling aan te passen naar een vegetarische variant en een zwangerschapsproof variant. Geef dit aan in het opmerkingen veld bij het maken van de reservering.

-Bij het plaatsen van een reservering maakt u direct de betaling in orde. Deze keuze maken wij om iedereen een kans te geven te reserveren en no-shows te voorkomen. Telefonisch reserveren is niet mogelijk.

 

Wij hebben zin in een heerlijk avondje grillen, u ook? Reserveer dan online via onderstaande knop!

RESERVEREN >