046 451 4444
Menu

Uitvaartlocatie

Landgoed Kasteel Limbricht

Neem afscheid

in een intieme, sfeervolle
en rustige setting

Wist u dat u de uitvaart van uw dierbare volledig naar eigen wens kunt invullen? Vaak denkt men bij een uitvaart meteen aan een kerk of crematorium. Tegenwoordig echter bent u volledig vrij in de keuze voor de locatie en verdere invulling van het afscheid.

Steeds vaker kiezen gasten voor Landgoed Kasteel Limbricht als locatie om afscheid te nemen van dierbaren. Ons landgoed herbergt diverse ruimtes voor afscheidsdiensten en uitgebreide mogelijkheden voor koffietafels en afscheidsborrels aansluitend aan de dienst. Ons team zal er daarbij alles aan doen om u waar mogelijk te ontzorgen en om uw dierbare het afscheid te geven dat hij/zij verdient.

 

Koffietafel

op een unieke locatie

Op Landgoed Kasteel Limbricht neemt u afscheid in een intieme, sfeervolle en rustgevende setting. Het kasteel is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Na de officiële ceremonie verzorgen wij graag de koffietafel voor u. Ons personeel respecteert daarbij uw privacy, zodat u in alle rust kunt bijpraten met uw naasten. Voor wat betreft de koffietafel bieden wij het volgende pakket:

Uitgebreide Limburgse Koffietafel

  • Kopje versbereide soep
  • Diverse soorten brood om zelf te beleggen met verschillende luxe vleeswaren en kaas
  • Verschillende Limburgse vlaaien
  • Koffie, thee, water

€24,95 p.p.

NEEM CONTACT MET ONS OP >

Uitvaart

Kasteel Limbricht biedt naast de koffietafel ook de mogelijkheid om de uitvaart op het Landgoed plaats te laten vinden. Voor een afscheidsdienst hebben wij afhankelijk van het aantal personen diverse ruimtes ter beschikking, die volledig naar uw wensen kunnen worden aangekleed en ingericht. Op basis van uw voorkeuren met betrekking tot aankleding, invulling van voordrachten en begeleidende muziek, gaan wij onze uiterste best doen om een prachtig afscheid en blijvende herinnering voor u te regisseren.

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij een uitvaartpakket samengesteld. De kosten van het uitvaartpakket bedragen € 1350,-, inclusief:

 

  • Zaal/ruimte (exclusief binnenplaats)
  • Stoelen
  • Licht & Geluid
  • Beamer & scherm
  • Begeleiding van personeel

Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.
Neem vrijblijvend contact op via 046-451 4444 of per email: info@kasteel-limbricht.nl.

Frances Versteegen
Contactpersoon

Kan ik u helpen?

Laat het ons weten

Ons team zal er alles aan doen om uw dierbare het afscheid te geven dat hij/zij verdient en de nabestaanden volledig te ontzorgen in de organisatie hieromtrent. Wij horen graag van u.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.